Juhlatyyliä ja arvonnan voittaja

Nyt alkaa tiivis juhlakausi. Yksi hienoimmista on huommenna, kun pienellä on Finlandia-talon tanssiaiset. Mallattiin hieman etukäteen. Kun äiti ei ole aamulla auttamassa, eikä tekemässä kampausta. Ehdin mukaan vasta iltajuhliin. Mekko ja neule on aivan viime hetken ostos tyyliä H&M. Oma tunika on House of Lolan. Kenkien kanssa olemme olleet hieman pulassa. Suomessa myydään aivan liian vähän kunnollisia juhlakenkiä lapsille. Joko ne eivät pysy lapset jalassa tai ovat liian leveät. Eikä kokoja löydy kunnolla. Tästä eilen pieni avautuminen eräässä kenkäliikkeessä.


Omat kenkäni ostin Espanjasta Primarkista. En koskaan kävele korkokengillä. En vaan osaa. Nämä kuitenkin vetivät minua puoleensa jostain syystä. Yleensä en ostaa mitään tekonahkaista, koska kenkien pitää olla hyvät jalassa. Näissä kuitenkin on pehmusteet ja malliltaan sellaiset,että pysyvät jalassa. Ja jokin Espanjan taika taisi minuun vaikuttaa ja ihme tapahtui. Pystyin kävelmään näillä jopa ostoskeskusreissun. Toivottavasti taika on voimassa vielä täällä Suomessakin.

Ja sitten siihen arvontaan. Jostain syystä itseäni kovasti aina jännittää, kuka voittaa. Kiitos kaikille ihanille osallistujille. Tässä kaksi onnekasta Suupin lahjakortin voittajaa. Laitan pikapikaa teille postia.

Anonyymi
Joululahjaostoreissun ohessa olisi mukava kokeilla uutta ruokapaikkaa antamaan lisäenergiaa. Osallistun siis arvontaan.


Jolana
Osallistun arvontaan! :)


Herkullisia keittohetkiä teille! Ja muille ihanaa loppuviikkoa!


2 kommenttia

  1. Kaunis äiti ja tytär ♡♡
    Onnea arvonnan voittajille ja mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista