Köpiksen tuliaiset

Köpiksen matkasta on nyt tehty monta juttua. Tivolista täällä. Ihanista kukista täällä ja vielä yleisesti täällä. Ihan vihoviimeiseksi keskitytään sisustusjuttuihin. Ja vaikka matka ei ollut mitenkään oma sisustusmatkani, niin täytyihän sitäkin puolta sisältyä matkaan. Ja keskustan Illums Bolighus oli siihen näppärin vaihtoehto. Sen verran itsekäs olin, että menin sinne yksin. Ilman lapsia ja miestäni. Oli ihana saada kierrellä rauhassa. 

Omaggio-vaasit viehättävät ja oikeastaan kaikki Kählerin tuotteet. Pieni mustavalkoinen omaggio kotiutui meille. Samoin valkoinen voirasia, joka näkyy keittiökuvissa. Alla olevaa juustoleikkuria vielä jäin himoitsemaan.Julistepuolelta kotiutui myös yksi seinällä olevista isoista julisteista. Se odottaa tällä hetkellä kehystämistä, joten kuvailen sitä myöhemmin.
 

Stilleben on ehdottomasti vierailun arvoinen ja vastaapätä on ihana Kortkartellet. Sieltä tuli kotiin myös tuliaisia. Kortit on vielä työhuoneessa, odottamassa lopullista sijoitustaan.

Keittiöön on myös päässyt kaksi Tivolista ostettua mukia. Mustavalkoastiafriiki iski näihin heti silmänsä. Samoin ihanaan pieneen tarjottimeen.


Ja siellä tietysti se ihana omaggio sekä voirasia. Ja ihanaa tummaa suklaata, joka tietysti valittiin myös sen viehättävän purkin vuoksi.


Ja vielä lopuksi, monissa kuvissa jo esiintynyt Skandinavisk-tuoksukynttilä sekä Tivolista ostettu joulukoriste, jota en vaan vielä ole raskinut piiloon laittaa.Sellaiset olivat Tanskan tuliaiset. Mitäs piditte? Itse tykkään kaikista kovasti. Pieniä asioita, jotka muistuttavat ihanasta Köpiksestä. Ja sisustajan ahdistukseen siellä auttoi tietysti tieto, että Suomesta toki saa jo vaikka mitä. Ja jos ei saa, niin aina voi tilata. 
Palaan vielä siihen julisteihanuuten heti, kunhan saan seinälle.

Suloista sunnuntai-iltaa!


 10 kommenttia

 1. Ihanat tuliaiset ja ihania muistoja samalla <3
  Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkein näissä on juuri ne muistot. Kivan kun kodissa on tavaroita, joissa on tarina.

   Poista
 2. Mieletön paikka ja ihania tuliaisia ja peltipurkkihullu iski silmänstä tuohon suklaapeltipurkkiin, mieletön <3 Mukavaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös vaan ole söpö purkki. Sen takia ostin, no onhan siinä hyvää tummaa suklaatakin :)

   Poista
 3. Kesällä kävimme Köpenhaminassa ja on siellä aina vaan niin ihana piipahtaa ♥ Kivoja tuliaisia olet löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Itsekin siis vihdoin pääsin sinne ja pitää yrittää piipahdella useammin.

   Poista
 4. Kööpenhamina on kiva kaupunki, johon on aina vain ihana palata. Hankimme matkoilta usein vanhoja pelti- tai emalikylttejä kulloisenkin maan kielellä, Kööpenhaminasta viimeksi Tupakointi kielletty-kyltin.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista