Tivolitunnelmaa

Joulu ja uusi vuosi meni. Mennyt vuosi oli kaikin puolin antoisa ja hyvä.
Mutta jätän muistelot nyt väliin ja palaan muutaman päivän takaiseen Kööpenhaminan reissuumme.
Itselleni oli ensimmäinen kerta, kun vierailen kaupungissa. Matka tehtiin ihan ensisijaisesti tyttöjen ehdoilla. Mutta uskon että kolmen päivän aikana kaupunki tarjosi kaikille jotain. Ajankohdaksi valittiin joulun välipäivät juuri lasten ja Tivolin vuoksi.  Aivan keskustassa sijaitseva Tivoli aukeaa talvella joulun ja uuden vuoden ajaksi. Ja onkin joulu- ja iltavalaistuksessa ehdottomasti kokemisen arvoinen.Lapsille ostimme rannekkeet ja niistä otettiin aivan varmasti kaikki irti. Periaatteessa kaikki Tivolin laitteet olivat käytössä myös tänä ajankohtana. Lapsia ei  pieni kylmyys ja viima haitannut. Mutta aikuisia kyllä. Mutta onneksi alueella on myös runsaasti kahviloita ja ravintoloita, joissa voi käväistä lämmittelemässä. Illan ravintolaksi valitsimme myös alueella sijaitsevan italialaisen ravintolan. 
Lisäksi Tivolista löytyy useita kauppoja, joissa on ihana poiketa ja samalla hieman lämmitellä. Itse ostin muutaman alennuksessa olleen joulukoristeen. Seuraavia jouluja ilahduttamaan. 

Tivoli sulkeutuu vasta klo 23. Vietimme Tivolissa koko illan. Hotellille kävellessä meidän pienempi totesi "paras päivä koskaan". Joten kaiken  rahan ja palelemisen arvoinen vierailu siinä tapauksessa ehdottomasti.Näillä tunnelmilla toivotan teille ihanaa vuoden ensimmäistä päivää.
 Itselläni on toiveena ja tavoitteena tälle vuodelle jakaa teille mahdollisimman paljon inspiraatiota. Joten toivottavasti pysytte matkassa tänäkin vuonna <312 kommenttia

 1. Ihania kuvia <3 On tullut käytyä, mutta ei talvella, talvella selvästi aivan erityinen tunnelma ja fiilis.

  Upeaa uutta vuotta Sari ja nähdään taasen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelma oli kyllä ihan huippu. Kiitos ja uusia tapaamisia odotellessa <3

   Poista
 2. Ihanan näköinen paikka, varmasti mahtava kokemus.
  Mukavaa alkanutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3. Tivolissa pääsi siihen oikean joulun tunnelmaan.

   Poista
 3. Tivoli on kiva paikka jopa talvella ja joulukuussa :)
  Mukavaa ja onnellista alkanutta vuotta 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukuussa tunnelma onkin aivan erityinen :) Kiitos Marjo, samoin!

   Poista
 4. Köpiksen Tivoli on ihan paras!!
  Onnen tähtihetkiä tähän alkaneeseen vuoteen!

  VastaaPoista
 5. Hyvää uutta vuotta! Tivolissa on tullut käytyä kesällä pari vuotta sitten ja hieno kokemus kokonaisuudessaan koko Köpis oli. Kauniit nuo jouluvalot ja ihanan tunnelmallisia kuvia. Mekin syötiin Italialaisessa Tivolin alueella ja taisi olla superhyvää pitsaa. Mutta oli kyllä aika hintaviakin, muistelisin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin <3. Täytyy kyllä myöntää, että hinnat jäi vähän pimentoon, kun en ollut maksumiehenä :) Mutta Köpis ja Tivoli ovat aivan ihania myös talvella, tosin vaatetus pitää olla kunnossa :)

   Poista
 6. Tivoli on kyllä hieno. Kesällä ollut vehreänä kauneimmillaan, mutta ollut viehättävä myös joulumarkkinoiden aikaan.

  VastaaPoista