Vielä hetki Espanjaa

Jatketaan vielä Espanjan kuvilla. 
Meille hieno ja uusi kokemus oli kokea yksi espanjalaisen joulun suurista tapahtumista. Loppiaisena kolme itämaan tietäjää saapuu jakamaan lahjoja lapsille. Torreviejassa nämä tietäjät saapuivat laivalla satamaan ja jatkoivat siitä keskustan läpi kirkkoaukiolle. Kulkue oli upea ja kaduille oli kertynyt valtava määrä ihmisiä seuraamaan sitä.
Espanjassa joulua juhlitaan siis huomattavasti pidempään kun Suomessa. Itsekin olin jo Suomesta lähtiessä uuden vuoden jälkeen unohtanut joulun, mutta pääsinkin uudelleen jouluiseen tunnelmaan lauluineen ja koristeluineen.Kotonakin laitoimme pöydän koreaksi, ensin ystävien kanssa ennen joulua ja sitten joulun jälkeen oli aika hankkia ne ensimmäiset tulppaanit. Muuten 
sisustuksessa ei ole tapahtunut mitään uutta.Ja vielä lopuksi ne muutamat asukuvat. Alennusmyynnit muuten alkavat Espanjassa myöhemmin kun Suomessa. Eli loppiaisen jälkeen. Kannattaa muistaa, jos niiden perässä lähtee sinne shoppailemaan. Muutaman aleoston tein loppumatkasta. Mutta väenpaljous oli kieltämättä aika uuvuttavaa.Nyt vain odotellaan ja unelmoidaan seuraavasta matkasta tuulen ja tuiskun keskellä. Vähän niin kuin Bella Lola. Lola tosin taitaa odotella rakkaansa laivaa, joka ei koskaan saavu...

5 kommenttia

 1. Tuo kulkea on mahtava! Tuollaisen kokeminen itsekin olisi upeaa. Pitkä neuletakkisi on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulkue oli mahtava ja koko tunnelma kaupungissa. Harvoin satumme juhlapyhien aikaan, joten tämä oli ihana kokemus. Neule on alelöytö Benettonista, lohtuvaate :)

   Poista
 2. Täällä osataan juhlia!
  Meillä oli jopa täällä Play Flamencalla pienempi kulkue Zeniaan!
  Nuo sun kengät on kyllä niiiin ihanat!!
  Tervetuloa taas pian 'toiseen kotiin'!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä osataan tosiaan, tunnelma kohdillaan :) Pitäneekin katsella jo lentoja, että pääsee taas laittamaan korkkarit jalkaan :)

   Poista
 3. Ihana tuo pitkä neuletakki! Mahtava väri siinä - pidän.

  VastaaPoista