Mekko eri asusteilla


Jos nyt on aivan pakko hankkia jotain alennusmyynneistä, niin ehkä monikäyttöinen mekko. Mekko, jota voi käyttää sekä talvella että kesällä ja monilla eri asusteilla.
Olin aiemmin jo katsellut Mangon mekkoa ja kun satuin löytämään sen alennusmyynnistä niin sorruin ostamaan sen. Mutta toisaalta se on juuri se monikäyttöinen mekko, jonka voi ottaa vaikka reissuun mukaan.Mekkoon voi yhdistaa monenlaisia neuleita, farkkutakin  tai farkut. Lisäksi vain mukavat kengät niin aika monta asukokonaisuutta saa vaikka reissuun mukaan.

Itse viidyin näistä vaihtoehdoista ehkä parhaiten alla olevassa vaihtoehdossa. Nyt vaan odotellaan hieman maltillisempia mekkoilmoja.Ihanaa loppuviikkoa <3


10 kommenttia

 1. Hyvä, moneen käyttöön menevä löytö! Juuri nyt joku vettäpitävä haalari tosin olisi paras asuvalinta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin. Mutta onhan se joo vähän hepponen just tälle kelille :)

   Poista
 2. Tosi kaunis löytö. Tajusin juuri, että en ole koskaan yhdistänyt mekkoa neulepaitaan...pitääkin kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Kokeile ihmeessä, minä olen just sellaisesta rennosta yhdistelmästä innoissani :)

   Poista
 3. Ihana kuosi ja värit mekossa, mikä tekee siitä helposti yhdistettävän. Sopii sinulle niin hyvin! En osaa itse käyttää ollenkaan polven yli jääviä mekkoja, enkä tiedä miksi. Se on totta, että neule, kuten sinulla vaalea, tekee mekkoasusta kivan rennon ja lisää paljon käytettävyyttä. Pitääpä taas tonkia kaapin perukoilta sopivia neuleita ja ottaa mekot käyttöön. Mangossa on muuten kauniita mekkoja, ostin itsekin viime kesäalesta yhden ja Palmasta vielä toisenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Jostain syystä minä en oikein osaa käyttää pidempiä mekkoja, vaikka voisi olla tässä iässä jo hyvä :). Mutta neuleen kanssa on kiva saada hieman erilaista ilmettä mekoille.

   Poista
 4. Kaunis mekko ja kivasti muuttuu kokonaisuus, kun muuttaa asuja mekon ympärillä. Niin kuin edellä jo totesinkin, sinä nyt näyttäisit ain hyvältä, vikka jätesäkki päällä. Olipa kiva nähdä, joskus olis kyl kiva päästä ihan kunnolla juttelee lasillisen ääreen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiitti, ihana kommentti. Pitää joskus tehdä postaus :). Oli ihana nähdä, hieman huonosti ehdittiin kyllä jutella mutta toivottavasti joskus ehdittäisiin rauhassa jutella, pitäisi varmaan sopia ihan oma aika tälle <3

   Poista
 5. Ihanan keväinen mekko! Toimii hyvin erilaisten osien kanssa. Hyvää viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Kiva löytää alesta vaatteita, joita voi käyttää myös keväällä ja kesällä :)

   Poista