Ensimmäinen lounas terassilla



Meillä oli tänään tyttöjen kanssa ensimmäinen brunssi lasiterassilla. Brunssi tai aikainen lounas, kumpi vaan. Ja ihan simppeli perus sellainen, ihan vaan siksi että kerrankin on aikaa. Vaikka yöt ovat edelleen kylmiä, lasiterassilla tarkenee hyvin aamupäivästäkin, kun aurinko kääntyy terassin suuntaan.

Tarjolla oli  shakshukaa (taas kerran, koska minun suosikki), maalaisleipää ja crepeksiä kermavaahdolla ja hillolla. Muuta ei oikeastaan tarjolle tarvitse laittaa, sen verran täyttävää tarjottavaa nämä.



Lisää kuvateksti





Kattauksesta tulikin yllättäin aika hempeän vaaleanpunainen. Mutta sehän sopii.

Nyt kun meillä täällä Suomessa on todella upea auringonpaiste, niin Espanjassa meidän huudeilla on kuulemma  satanut kaatamalla vettä. Mieheni on ostanut sinne  nyt jopa työtuolin ja mikä siellä on töitä tehdä rauhassa, vaikka vähän vettä sataakin.

Minä taas olen jaksanut tuolla brunssin voimalla tehdä kotona niitä pihatöitä. Ihana kivaa ja rentouttavaa hommaa sekin.

Rentouttavaa pääsiäisen jatkoa <3









6 kommenttia

  1. Ihanaa ja niin kauniit tunnelmat. Vaaleanpunainen toimii kuin häkä. Oli kyllä mahtavaa istua koko päivä iltaan asti lauantaina terassilla. <3

    Mukavaa uutta viikkoa Sari. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3. Kyllä pitää aina vähän vaaleanpunaista olla ja ihan uskomattomat ilmat oli kyllä pääsiäisenä :) Kivaa viikkoa <3

      Poista
  2. Ihanan hempeän sävyinen ja herkullinen brunssi. Nyt on kelvannut Suomessa pääsiäistä viettää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on kelvannut, ja uskomatonta että Espanjassa taas satoi monta päivää putkeen :) Kivaa viikkoa <3

      Poista
  3. Ihana kattaus, sopivan pastellinen kevääseen. Tuollainen lasitettu tila olisikin ihana kesähuone omallekin takapihalle.
    Kaunista uutta viikkoa sinulle Sari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasiterassi on kyllä ihana, varsinkin keväällä ja syksyllä kun on vähän viileämpää ja pysyy muutenkin huonekalut puhtaampana. Kivaa viikkoa <3

      Poista