Mökkitunnelmia ja vinkki tuliaiseksi


Viikonlopun kuvaterveiset mökiltä. Onnistuin ikuistamaan pienen kauniin hetken, joka näyttää kauniilta ja lämpimältä kesäpäivältä. Tästä hetkestä huolimatta totuus oli kuitenkin hieman toisenlainen. Kylmä tuuli puhalti järveltä ja suurimman osan ajasta satoi vettä.
Kävimme  laittamassa laiturin paikoilleen ja tekemässä muutamia muita suurempia töitä, koska aloittelen itse kohta kesälomaa ja mökki piti saada käyttövalmiiksi minulle ja tytöille.

Kalsea keli ei tosin voinut vähentää sitä onnea, että sai istua terassilla ja katsella upeaa järvimaisemaa. Vaikka jouduinkin istumaan terassilla toppatakki päällä...


Vierasmaja  odottaa valmiina  ystäviä yökylään.Saunan lämmitys on jostain syystä ollut aina minun vastuullani. Mutta suoritan tämän vastuuni erittäin mielelläni, koska rakastan elävää tulta ja saunan tuoksuja.

Sain kokeiltavaksi hierovan tuoksusaippuasienen ja koska mökillä saunominen tehdään aina pidemmän kaavan mukaan, niin täällä sitä oli kiva kokeilla.  Ihastuin tähän hierovaan saippuaan heti. Saippua on myöskin kuoriva ja pintaverenkiertoa vilkastuttava. Ja tämä todella tuntui sitä tehokkaasti vilkastuttavan, kun siihen lisättiin vielä pulahdus kylmään veteen.  Lisäksi saippua tuoksuu ihanalle.

Vinkkinä sukulaisten tai ystävien mökkivierailulle, tämä voisi olla tuliainen, josta jokainen emäntä ilahtuu...
Mökillä on nyt kaikki valmiina odottamassa lomalaisia. Toivotaan vielä hieman lämpöisempiä päiviä.


Saippua pr-näyte
5 kommenttia

 1. Nyt vähän saisi tosiaan lämmetä taas nämä kelit! Tosi kiva tuliaisidea tällainen hierova saippua, ihan uusi tuttavuus myös minulle.
  Aivan ihanat maisemat teidän mökillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mökillä on kyllä vaan niin ihanaa. Ja tuo saippua, koko sauna tuoksuu ihanasti <3. Nyt toivotaan lämpöä meille ehdottomasti <3

   Poista
 2. Mökkinne näyttää ihanan kotoisalta ja tuo järvimaisema! Kyllä tuolla kelpaa uida saunan jälkeen ja katsella aavaan ulappaa. Ihana paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Järvelle tuijottelu on kyllä ihan lempipuuhaa :)

   Poista
 3. Voi kumpa pääsisi mökkeilemään! Meillä ei ole omaa mökkiä ja tänä kesänä jäi mökkeilyt väliin. Nyt olen vähän katsellut mahdollisia mökkimajoituksia syyslomaa silmällä pitäen, ehkä Kolilta. Olisi ihanaa istua terassilla aamukahvia nauttien, eikä haittaa vaikka sää olisi jo kalsea.

  VastaaPoista