Testissä magneettiripset ja ripsiseerumi

yhteistyö, tuotteet saatu testiin

Olen aikoinaan kokeillut  ripsienpidennystä ja todennut, että ne eivät ole minun juttu. Haluan saunoa ja uida kesällä rauhassa ja pestä naaman ja silmämeikin ilman varomista. Pidennysten kanssa se tuntui hankalalta. Samoin huollon tarve tuli aina jotenkin yllättäen ja liian nopeasti. Joten näistä luovuin suosiolla.

Nyt sain testiin paljon puhutut magneettiripset. Ajatus tuntui mielenkiintoiselta. Nips vaan magneettipaloilla ripsien ylä- ja alapuolelta yhteen ja ripset olisivat valmiina juhlaan.
Aloitin testaamisen innokkaana, ilman ohjeita. Kuinka vaikeaa se voisi olla.  Noin puolen tunnin täydellisen epäonnistumisen jälkeen fiksu teinityttöni kommentoi  "olisikohan järkevää googlata vähän".  Ja onneksi googlasin ja luultavasti monet muutkin ovat googlanneet. Koska magneettiripsien laitto ei todellakaan ole mikään helppo juttu, ainakaan alkuun.  Muutamia vinkkejä sain työkaverilta. Ja tietysti kiinnitysohjeet olisivat löytyneet helposti myös maahantuojan sivuilta. Eli ei kannata lähteä ihan soitellen sotaan näiden kanssa. Tässä muutama vinkki:
Ripsiin kannattaa laittaa ripsiväriä, jotta tekoripsi pysyy paremmin paikallaan.
Ripset on hyvä säilyttää rasiassa taivutettuna samaan muotoon, kun ne tulevat silmään.
Ilman pinsettejä ei kannatta pieniä vastapaloja yrittää saada osumaan ja paikoilleen.
Peilin alle kannattaa laittaa valkoista paperia, jotta löydät ne tippuneet vastapalat helposti. Ja niitä varmasti tipahtelee alkuun.
Magneetit  eivät tunnu ripsissä mitenkään. Mutta kyllähän ne silmissä toki hieman tuntuvat  luonnoliseen verrattuna. Joten juhliin kyllä, mutta ei jatkuvaan käyttöön.
Alla olevissa kuvissa minulla on magneettiripset.
Nyt muutaman kerran jälkeen saatan saada ne jopa kohtuullisessa ajassa silmiin. Vielä en tosin lähtisi yrittämään laittoa, jos minulla olisi kiire. Mutta uskoisin, että tässäkin asiassa harjoitus tekee mestarin. Ja onhan ne kauniit ja antavat silmiin hieman enemmän syvyyttä.


Seuraavaksi kokemuksia Maxeylash-ripsiseerumista. Tätä olen käyttänyt jo pidemään ja ehdottomasti yksi suosikkituotteistani ja niitä harvoja, joista todella näkee, että se toimii. Alkuun käytin seerumia joka ilta. Nyt kun toivottu tulos on saatu, laitan seerumia silloin tällöin ylläpitohoitona. Siis aina muistaessani. Seerumi ei sisällä prostaglandiinia eikä parabeenejä ja valmistetaan Itävallassa. Eikä tämän seerumin hintakaan ole  kalleimmasta päästä. Seerumi ei ole ärsyttänyt missään vaiheessa silmiäni. Seuraavissa kuvissa siis vain omat ripsivärillä.


Onko teillä kokemuksia magneettiripsistä tai ripsiseerumeista? Olisi kiva kuulla, varsinkin magneettiripsistä. Miten muilla on alkuun onnistunut ja oletteko oppineet.

Minun ja muiden "ei niin näppäräsormisten" onneksi on kuitenkin tämä ripsiseerumi, joka ei vaadi sen kummempia taitoja ja toimii.

Ihanaa loppuviikkoa <3
Kiitos ConsultLady testituotteista <3

7 kommenttia

 1. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
 2. Ei ole kokemusta magneettiripsistä.Tyttöni käyttävöt pidennyksiä, mutta toiselle tuli allergiaa niiden liimoista.Nämä näyttävät käteville!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidennykset eivät tosiaan ole minun juttu ja nämä magneettiripset ovat siitä kätevät, että saa pois kun käy nukkumaan. Kunhan saa ensi silmiin :)

   Poista
 3. Magneettiripsistä tykkään ja tuota ripsiseerumia olisi kiva testata. Minulla on suorat ja lyhkäiset ripset, joten tuosta seerumista voisi olla apua minulle.
  Ihania kuvia Sari, näytät upealta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Outi <3. Suosittelen kyllä kokeilemaan tuota seerumia, voin rehellisesti kyllä todeta, että toimii :)

   Poista
 4. Magneettiripsiä en ole kokeillut, mutta seerumia käytän kyllä. Mä en pidä ajatuksesta, että silmissä on mitään ylimääräistä, niin en ole koskaan ottanut pidennyksiä, enkä käytä edes irtoripsiä. Seerumina mulla on Uroda ja se on myös osoittautunut toimivaksi. Sen pakkaus näyttää ihan samalta kuin tuo sinun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seerumeita onkin varmaan useita, jotka toimivat. Olen itsekin käyttänyt muitakin ihan toimivia :) Silmät on kyllä herkkä alue, eikä sinne mielellään mitään ylimääräistä pistä. Ainakaan kovin pysyvää. Ihanaa loppuviikkoa <3

   Poista