New York streetstyle

Terveiset New Yorkista. Vietimme siellä perheen kanssa huiman ja elämyksiä täynnä olevan viikon.
Kuvia kertyi hurja määrä kameraan sekä puhelimeen. Ja nyt ensimmäisenä katsastetaan asukuvat. Eli omani, ei New Yorkin trendikkäimpien asukkaiden. Tosin siitäkin olisi saanut varmaan oman postauksen.

Muutamia asioita kannattaa ottaa huomioon Ne Yorkiin pakatessa. Kahdet kengät ehdottomasti. Lenkkarit ja toiset yhtä mukavat kengät, jotka käytössä hyväksi todetut. Kesän matkalle vilpoisia, mukavia ja helposti yhdisteltäviä vaatteita. Tälle matkalle otin vaatteita, jotka ova satiinia,  koska nämä eivät paina paljon ja vievät vähän tilaa. Asujen ja vaatteiden pitää sopia kaikkiin mukana oleviin ja niitä ei tarvitse olla montaa. Kannattaa ottaa asuissa huomioon myös se, että ne sopiva sekä päivään että iltaan. Mukava mekko on tietysti nappivalinta ja New Yorkissa on sallittua yhdistää tennarit kaikkeen. New Yorkissa, kuten ei monessa muussakaan suurkaupungissa lähdetä hotellille vaan vaatteita vaihtaakseen. Ei samoilla vaatteilla mentiin museoon, ravintolaan ja musikaaliin. Ja sen jälkeen väsyneenä mutta onnellisena nukkumaan.

Huh, mikä kuvamäärä. Lisääkin olisi tulossa.

New Yorkin katutyylini olisi voinut toki olla hieman räväkämpikin.Mutta matkalaukkutila on rajallinen ja mukavuus ja käytännöllisyys on ihan ykkösasia.

Meille tuli muuten matkalaukkuun paluulennolla hieman ylipainoa, hups...15 kommenttia

 1. Kivat asut, etenkin tuo ensimmäinen haalari:) Ja ihanat kuvat NYkistä. Mehän asuimme siellä eksän kanssa, vuorotellen Miamin ja Caracaksen kanssa. Nykki on minulle siitä läheinen että isoisäni syntyi siellä, mutta itse viihdyin paremmin Miamissa. Me asuimme Brooklynissä,josta pidin enemmän kuin Nykin keskustasta,vaikka se onkin ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiityi ❤️Brooklyn jäi meiltä katsomatta paremmin,käveltiin silta ja käytiin pitsalla. Ehkä joskus vielä. Ihana kokemus varmaan asua noissa paikoissa 😊

   Poista
 2. Ihania kuvia! Kyllä se on järkevää miettiä asut ja niiden yhteensopivuus jo ennen matkaa. Jos on paljon kävelyä, mitä varmasti on, niin kunnon kengät ovat ehdottomat. Minulle varmasti kolmet, koska mun jalat tulee niin kipeiksi ja aina on hyvä vaihdella kenkiä. Olen kerran viettänyt Kiitospäviäviikonlopun nykissä ja voisin kyllä mennä uudestaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, mulle riitti hyvin kahdet, joita vaidella ja jotka jo hyvin sisäänajetut 😊. Nykissä kyllä riittäisi nähtävää vaikka kuinka...

   Poista
 3. Hienoja kuvia! Olet hyvä malli ja hauskasti laitoit väliin nykiläisistä kuvia. Kaipaan kaupiukiin, jossa kerran nuoruudessa asuin yhden kesän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ❤️Oi, varmaan ollut hieno kesä. Minulla aikaa edellisestä käynnistä vuosia. Hieman oli sinä aikana minusta muuttunut, mutta ihan positiivisessa mielessä.

   Poista
 4. Oih, tuli ikävä Nykkiin! Ihana tuo haalari ja varmasti kivan rento myös liikkuessa.
  Matkalle kannattaa kyllä aina suunnitella aika tarkkaan vaatetus ettei kannata mukanaan mitään turhaan. Olen itse oppinut siihen vuosien harjoituksen myötä. Aiemmin tuli varmasti kannettua sellaistakin, jota ei sitten kuitenkaan tarvittu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin aikaisemmin otin aina liikaa mukaan, nyt oppinut karsimaan. Ja sen ettei matkoilla tarvitse hienostella liikaa 😊

   Poista
 5. Wou, ihania kuvia! Olet aina niin tyylikkäästi pukeutunut ja kaunis. Teillä on varmasti ollut huikea viikko tuolla perheen kanssa. Jään mielenkiinnolla odottamaan seuraavaa postaustasi reissusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ❤️. Kuvia on niin valtavasti ja haluaisi jakaa kaikki, mutta ehkä karsin hieman. 😁

   Poista
 6. Ihania New Yorkin fiiliksiä ja kivoja asuja, sopivat tosiaan asmusta iltaan. Mrillä moni reissu New Yorkiin on osunut heimäkuulle. 30-40 asteen helteessä on mennyt pari vaatekertaa päivässä, mutta onneksi edullisia pesuloita on joka puolella. Aamulla on heitetty kassillinen pyykkiä ja illalla haettu pois.

  Viime NYCin matkosta on liian kauan aikaa, mutta kaipaan sinne. Välillä käytiin joka kesä useampi vuosi putkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella miten helteiset olot heinäkuussa. Silloin samalla asulla kulkeminen ei ehkä ole paras 😁. Minä taas olen ollut jouluaaton ja silloin tarvittiin kyllä lämmintä päälle.

   Poista
 7. Hei! Ihana kukka-asu noissa ensimmäisissä asukuvissa, kaunis ja käytännöllisenkin oloinen. Tekisi mieleni piristää kesäkaappia samanlaisella, muistatko mistä olet hankkinut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ❤️ Haalari on NeoNoirin mallistoa. Tilaan ne yleensä netistä. Tosin muutaman vuoden takaa. Mutta kannattaa googlailla, josko vielä löytyisi jostain 😊

   Poista
 8. Wow, mitkä kuvat! New Yorkin sykkivä tunnelma välittyy tännekin. Kivat asut sinulla matkassa. Nyt alkoi tehdä mieli Nykiin! 🏙
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista