Skin City
*Pr-tapahtuma, osa tuotteista saatu testiin


Pääsin keväällä tutustumaan Skin Cityn Helsingin toimipisteeseen. Skin Cityllä ei  ole myymälää vaan se on verkossa toimiva ihonhoitoklinikka.
Ihan alkuun voi tehdä digitaalisen ihonhoitotestin ja sen perusteella kosmetologit valitsevat juuri sinulle parhaiten sopivat tuotteet. Myös tuotteiden hintatasoon voi laittaa toivomuksen. Kosmetologit ovat myös tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostilla, jos jotain kysyttävää tulee mieleen.
Mukana menossa myös  Kristallikimara-blogin Minna


Sain testiin muutamia tuotteita ja sen jälkeen olen myös tilannut muutamia tuotteita lisää. Yksi ehdoton suosikkini on ollut Paula's Choicen 2 % BHA liquid exfoliant, eli päivittäin käytettävä iholle jätettävä kuorinta. Tämä tehoaa niin ryppyihin kun akneenkin. Meillä tätä käyttää minun lisäksi teinityttöni hyvin tuloksin.
Pr-tapahtumassa valittiin myös juuri minulle sopivia meikkisävyjä. Erityisen ihastunut olen pronssin väriseen luomiväriin. Pronssi kuulemma sopii vihreäsilmäisille erittäin hyvin.

Tässä konseptissa mielestäni on parasta se, että tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja hyväksi todettuja. Joissain tuotesarjoissa on ollut ongelmana se, että niitä myyvät vain kosmetologit ja ostaminen ollut hieman hankalaa. Skin Cityssä sarjat ovat yhden klikkauksen päässä. Tuotteet saapuvat todella nopeasti  ilman toimituskuluja.
Plussaa tietysti on se, että saa juuri omalle iholle sopivia tuotteita ja ihonhoidon voi toteuttaa kokonaisvaltaisesti. Itselläni on ollut hieman huono tapa ostaa tuotteita toinen sieltä, toinen täältä. Uskon kuitenkin, että ihonhoito on tehokkaampaa, kun käytettävät tuotteet on sovitettu sopivaan kaikkien kanssa.

Paketit saapuvat kauniisti pakattuina, mukana on tuotenäytteitä ja suloinen  japanilainen kokeshi-nukke. Skin Cityllä on myös kampanjoita, jolloin voi täydentää edullisemmin omat suosikkituotteensa.


Jos siis arvostat helppoa ja toimivaa ihonhoitoa, niin Skin City on tähän hyvä vaihtoehto.
Ja nyt monen viikon mökkeilyn jälkeen tehokkuus on kieltämättä se mitä ainakin minä tarvitsen...


4 kommenttia

 1. Voi tuo Paula's choice kuorinta vesi on kyllä tehokas ja toimiva ja sopii tyttärelle ja äidille. Meillä tuo pullo on loppumassa ja ehdottomasti tulee tilattua lisää. Muutkin tuotteet oli tehokkaita ja hyviä. Suositus myös täältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan lemppari ja minulla jo tosiaan toinen pullo odottaa käyttöä :)

   Poista
 2. Kiitti vinkistä, että pronssi sopii vihreille silmille myös.Tuotesarja on itselleni ihan uusi tuttavuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Ja tosiaan Skin Citystä saa todella monia tuotesarjoja, joista valita. Kivaa loppuviikkoa <3

   Poista