Vinkki yöpymiseen Portossa

Näkymä huoneiston ikkunasta

Palataan taas ihanaan Portoon ja tällä kertaa meidän majapaikkaan. Koska matkassa oli kolme naista, halusimme mieluummin huoneiston kun hotellin. Rauhalliset kahvihetket aamulla, oma rauha ja tila on aina mukavampaa kun pienessä hotellihuoneessa yöpyminen. Meidän huoneistomme valikoitui monista ihanista vaihtoehdoista sijaintinsa vuoksi. Mitä lähempänä keskustaa, sen parempi. Huoneisto eli Villa Lóios by Casa do Conto oli juuri niin ihana kun kuvissa. Tilaa oli noin 100 neliötä ja sisustus oli toteutettu trendikkäästi ja tyylikkäästi vintage-kalusteilla. Ja sijainti aivan vanhankaupungin sydämessä.



Oyshon pellavahaalari ostos Portosta






Minä sain ilon olla yläkerrassa ja kiivetä nuo niin ihana pelottavat rappuset. Toisaalta yläkerrassa oli tilaa yhdelle ruhtinaallisesti ja näkymä suurista ikkunoista aamuisin oli hulppea. Ehkä ainoa miinus oli aivan järjettömän äänekkäät lokit, jota tuolla kattojen korkeudella mellastivat. Mutta toisaalta kuuluu kaupungin luonteeseen.




Kotikatumme


Mekko Odd Molly, hieman vintagea jo sekin

Huoneisto kuului hotellille Casa do Conto, joka sijaitsi hieman kauempana. Huoneistoon kuitenkin kuului hotellin pienen uima-altaan käyttö. Tätä mahdollisuutta käytimme vasta lähtöpäivänä. Huoneisto piti luovuttaa klo 12 ja saimme jättää matkalaukumme sinne. Sieltä ne toimitettiin hotellille, jonne tulimme kaupunkipäivän jälkeen nauttimaan ihanan rauhallisesta uima-allasalueesta kunnes oli aika jättää hyvästit ihanalle Portolle.




Kaikin puolin siis erittäin onnistunut viiden yön vierailu ihanassa miljöössä vintagen ja  designin ympäröimänä. Sisustusta rakastavan unelmapaikka  ja ehdottomasti suosittelujen arvoinen, jos etsii majapaikkaa Portosta.



10 kommenttia

  1. Apua miten hieno asunto! Ja Porto vaikuttaa niin hienolta kohteelta, pitäisi päästä joskus sinnekin.
    Niin, ja kivat asukuvat ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3. Niin olisi paljon ihania paikkoja. Mutta kyllä tämä Porto on ehdottomasti vierailun arvoinen. Tykkäsin kovasti <3

      Poista
  2. Onpa kiva, retron tredikäs asunto. Mutta portaat tosiaan näyttävät vähän pelottavilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ollutkin, ihanaa vintagea <3. Ja noi rappuset, huh. Mutta hiljaa hyvää tuli enkä tippunut kertaakaan :)

      Poista
  3. Voi kuinka tyylikäs lomahuoneisto. Kiitos kun jaoit kauniit sisustuskuvat täällä. ~Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä <3. Oli kyllä aivan ihana. Lomallakin on kiva viettää ne pienet lepohetket tyylikkäästi :)

      Poista
  4. No wautsi mikä asunto. Kyllä tuolla on kelvannut oleskella. Ihanat näkymät myös kaupunkiin ja kauniisiin taloihin.
    Mukavaa tiistaita sinulle Sari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö :). Ja nuo näkymät, oli kyllä hulppeaa asua tuolla <3

      Poista
  5. Ihanan näköinen paikka asua! Kiitos vinkistä. Porto on kaunis kaupunki ja ylipäätänsä Portugali. Paljon nähtävää ja koettavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä <3. Portugali on aivan ihana, sinne on päästävä aina silloin tällöin ja huoneistot yöpymismuotona on kyllä ihan nappivalinta jos enemmän porukkaa :)

      Poista