Hame kahdella eri tyylillä

Juuri nyt kaupat on pullollaan toinen toistaan ihanampia hameita. Hameet ovatkin olleet minun suosikkeja jo pidemmän aikaa ja on ihanaa, kun valikoimaa on niin runsaasti. Myös juhlavaatetusta miettiessä haameet ovat ihan parhaita ja monikäyttöisempiä kun mekot. Hameen voi aina asustaa myös arkisemmin eikä näin ollen jää kerran vuodessa käytettäväksi vaatteeksi. Tai pahimmassa tapauksessa vain kerran käytettäväksi.


Tässä minun kaksi versiota vekkihameen asustamisesta.  Ensin hieman arkisempi versio maihareilla, neuleella ja kauluspaidalla.Seuraavissa kuvissa siirrytään juhlavampaan tyyliin.


Lopuksi vielä muutama kuva tapahtumasta, johon asua mietin. Huawei on ollut Suomessa nyt 10 vuotta ja  eilen pääsin mukaan Huawein Finlandia-talolla järjestämään upeaan gaalailtaan. Meidän iloinen joukkomme eli rakkaat blogisiskoni KristallikimaraSopusointuja ja Minäkö keski-ikäinen asetuimme tietysti kuvausseinän eteen ikuistamaan tapahtuma.  Ja toiseen kuvaan pääsivät myös seuralaisemme eli miehemme.

Kumpi on enemmän sun juttu, maiharit ja neule vai korkkarit ja toppi hameen kanssa?

* hame Zara *juhlanilkkurit Zara *maiharit DrMartens

9 kommenttia

 1. Kiva postausidea! Ja syvä smaragdinvihreä sopii sulle ihan tajuttoman hyvin - gaala-asusi oli kerrassaan ihana. Ja niin hauska oli iltakin.
  Maiharit ja villapaita on ehdottomasti mun juttuni - hameita on suht helppo löytää, mutta villiksiä ei niinkään. Ne joko kutittavat, ovat liian paksuja tai sitten oudon lyhyitä, mitä en ainakaan itse osaa käyttää. Onko sulla vinkata joku hyvä liike?
  Kiireetöntä jouluviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ilta oli ja kiitos <3. Hame tosiaan toivottavasti on enemmänkin käytössä ja toppi on vanha hankinta. Ja tuttu fiilis neuleiden kanssa. Olen itsekin yrittänyt pitään löytää hyviä neuleita juuri hameen kanssa. Sun mainitsemien ongelmien lisäksi on paljon niitä, joissa ihan järjettömän leveät hihat. Kävi yksi päivä pikaisesti &OtherStories liikkeessä ja siellä vaikutti olevan kivoja, käy katsomassa sieltä :)

   Poista
  2. No tosiaan noi hihat on! Olen niin lyhyt, että normihihatkin on usein liian pitkiä. Menen heti käymään tuolla kun liikun keskustassa - kiitti vinkistä!

   Poista
 2. Upeita olette kaikki ja melkein kuin tuttuja, vaikka teistä en ole tavannut kuin sinut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, blogin kautta tulee kyllä ihan tutuiksi vaikka ei olisi tavannutkaan. Nämä leidit ovat kyllä ihan huippuseuraa <3

   Poista
 3. Ihana hame taas kerran ja maihareiden ja neuleen kanssa ihan mun juttu :) Tosin hyvältä näyttää korkkareiden ja topinkin kanssa, mutta niille mulla on harvemmin käyttöä. Tykkään sellaisista vaatteista, jotka toimii arjessa, mutta sopivilla asusteilla muuntautuu myös juhlaan. Ja tuo vekkihame on kyllä just sellainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ❤️. Sama juttu, ihanaa kun vaatetta voi käyttää muutenkin kun juhlissa, kun sitä arkisempaa on kuitenkin vähän enemmän. Ihanaa joulun aikaa ❤️

   Poista
 4. Sulla on kyllä maailman ihanin maku ja molemmat asut pistämättömän tyylikkäitä. Vitsi näitä bliseerattuja mekkoja olisi kiva saada vaikka missä väreissä.

  Olipa meillä upea ilta. 💖

  Sydämellistä uutta viikkoa Sari. 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3. Kyllähän näitä hameita olisi ihana omistaa kaikissa väreissä, mutta täytynee pitää pää kylmänä ettei lähde ihan käsistä :). Olipa tosiaan ihana ilta ja mikä mahtava porukka <3

   Poista