Uudistuneen Lasipalatsin joulunavaus

Pr-tapahtuma
Lasipalatsi herättää minussa kaukausia muistoja ajalta, kun saavuin ensimmäisen kerran Helsinkiin, tarkoituksena muuttaa kaupunkiin pysyvästi.  Nykyisin olen ohi kävellessä hieman uteliaana kurkkinut ikkunoista sisään ja miettinyt mitä tämä ikoninen funkkisrakennus sisältääkään tänä päivänä. Kuuluisa Amos Rex on myös jäänyt näkemättä.


Nyt pääsin tutustumiskierrokselle Lasipalatsiin, jonka sisään mahtuu 14 yritystä. Yritykset koostuvat kahviloista, ravintoloista, kulttuurista, sisustuksesta, kauneudesta sekä muodista.

Tervetuloa virtuaalikerrokselle Lasipalatsiin:

Bio Rex Lasipalatsi

Bio Rexissä järjestetään yritys- ja kulttuuritapahtumia sekä viikonloppuisin elokuvanäytöksiä. Elokuvateatterin erikoisuus on neljän hengen aitio, johon voi tilata omat juomat sekä pientä purtavaa. Tämä olisi hauska idea viettää iltaa ystävien kanssa.

Amos Rex

Näyttelytila Amos Rex, jossa tällä hetkellä on näyttely Birger  Carlsted: Kultainen kissa 12.1.2020 asti. Tiloista löytyy museokauppa Amos Rex shop. Käyn aina ulkomailla läpi museokaupat, koska niistä voi tehdä hauskoja löytöjä ja näin on myös Amos Rexin museokaupassa.Iittala

Iittala Lasipalatsi on vierailun arvoinen jo sisustuksensa vuoksi. Tunnelma sopii niin hyvin rakennuksen henkeen. Ja vinkkinä, liikkeestä löytyy myös vintageastioita, jos metsästät jotain tiettyä vanhaa sarjaa.

KarhuKarhu Storesta löytyisi vaikka mitä ihania lahjaideoita. Ainakin mieheni tykkää kovasti Karhun tuotteista. Sekin lienee hänelle jonkinlaista nostalgiaa. Itse ihastuin mutavalkoisiin lenkkareihin. Ja löytyihän sielä myös suksitehtaan toimistujohtaja Harri Kirvesniemi, joka kertoi meille kierroksella olleille suksitehtaan arjesta.

Makia

Suomalaisen Makian mallistosta löytyy  tuotteita miehille, naisille sekä myös lapsille. Ihastusta meissä herätti Makian ja CupOfTherapyn yhteistyösmallisto. Näitä lahjaksi antamalla voi siis tehdä myös hyvää, sillä osa tuotosta lahjoitetaan mielenterveystyöhön. Makialta löytyy myös nyt niin trendikkäitä kangaskasseja. Saimme kotiin viemisiksi valita yhden kassin ja teinin ilme kertoi, että kassi oli nappivalinta.


Korres

Kreikkalaisen apteekkikosmetiikkasarja Korressin lippulaivamyymälä on myös saapunut Lasipalatsiin. Nämä ovatkin yksi minun lempikosmetiikkaa ja täälä olisikin superhelppo valita pakettiin ihania lahjoja.Moomin Shop

Lasipalatsiin marraskuussa avattu Moomin Shop on viehättävästi sisustustettu, mumueja rakastavan unelmaliike. Ja taas kerran sisustus on toteutettu upealla tavalla. Vaikka muumit eivät olisikaan ajankohtaisia, täällä kannattaa käydä ehdottomasti käydä.


Shoppailun jälkeen on kiva, että kahvilat sekä ravintolat löytyvät läheltä. Minä testasin La Torrefazionen herkullisen vuohenjuustosalaatin.

La Torrefazione
Tämän kahvilan lisäksi Lasipalatsista löytyy Cafe Lasipalatsi, Cafe Java sekä ravintoloista Haiku Sushi sekä Ravintola Lasipalatsi, josta löytyy myös erilaisia kausimenuita, juuri nyt on menossa poroviikot ja tammikuussa alkaa bliniviikot.

Suloisia lastenvaatteita ja leuluja etsivälle löytyy myös Fiilinki sekä trendikkäitä kehiyksiä sekä aurinkolaseja etsivälle KEOPS.

Kiitos Lasipalatsi tästä ihanasta kierroksesta. Tänne palaan varmasti pian, ainakin elokuvateatteri täytyy testata sekä tietysti Amos Rexin näyttely. Ja taisi kierroksen aikana tulla muutama joululahjaideakin.


4 kommenttia

 1. Todella kiva kierros on ollut. Muumi kauppa vei minun huomioni kokonaan :) Taidan olla aikamoinen Muumimamma itsekin!
  Ihanaa iltaa sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä, muumimamma <3. Mutta muumikauppa oli kyllä ihan supersuloinen eli kannattaa ehdottomasti käydä vierailulla.

   Poista
 2. Tämä oli kiva kierros ja oli mukava taas treffata��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva ja mielenkiintoinen kierros ja treffit on aina super <3

   Poista