Ihanan alkukesän puutarhajuhlat

Kun luonto on alkukesällä kauneimillaan, on aika järjestää puutarhajuhlat. Meillä oli ihanan blogiystäväni Tiian kanssa tarkoitus treffata jo talvella meillä.  Mutta niin kun usein, elämä järjestää aina jotain yllätyksiä ja esteitä. Mutta periksi ei annattu ja nyt vihdoin saimme järjestettyä treffit. Nämä järjestettiinkin sitten tyyliin "katsotaan sääennustetta ja omenapuun kukkien tilannetta". Ja koska näillä treffeillä pääosassa oli kaunis alkukesän luonto ja ystävyys, niin hommahan oli varsin helppo.


Ruoka ei siis ollut  pääosassa näillä treffeillä, vaikka hyvästä ruuasta tykkäämmekin. Liian vakavasti näitä puutarhajulia ei kannata siis ottaa. Näyttävyyttä tarjottaviin saa marjoista sekä syötävistä kukista. Meidän "rappioromantiikka -tyylisessä puutarhassa niitä ainakin kasvaa joka laatan välistä. Piirakka, salaatti, keksit ja ihanan helppo juustokakku lasissa, siinä meidän herkut. Ja tietysti hieman kuohuvaa sekä roseeta. Pöytään runsaasti luonnonkukkia ja näin näyttävä pöytä on hetkessä valmis ja voi keskittyä nauttimaan seurasta ja tunnelmasta.
Le Petit Rose saatu


Roseena oli tällä kertaa Jacob's Creekin Le Petit Rose, joka on pukeutunut kauniiseen ruusuiseen kausipukuunsa.

Päivän asuista piti tietysti ottaa myös muutama kuva. Minun oma suosikkiyhdistelmä on ollut pitkään hame ja t-paita.Yhdistelmä on jotenkin rento, mukava ja niin monikäyttöinen.


Meitä yhdistää Tiian kanssa monikin asia, mutta yksi niistä on koirarakkaus ja tietysti Tiian ihana Samu oli tervetullut näihin kemuihin. Ja kun kaksi lempeää koiravanhusta kohtasi, ilmassa oli selkeää ystävyyttä, Nelson tosin taisi innostua ja suorastaan nuortua vuosilla hetkeksi. Ja tietysti meille koirat antoivat sitä omaa hauskaa fiilistä tähän ihanaan, rentoon päivään. Välillä istuttiin rappusilla, pohdittiin syvällisempiä, naurettiin ja seurailtiin koirien puuhia. Ja voi, oltaisiin kyllä istuttu pidempäänkin, juttua olisi riittänyt loputtomiin kun vihdoin pääsin juttelemaan ilman muuta ohjelmaa.Ihana päivä, jota muistellaan varmaan vielä pitkään. Ehkä hieman rankan kevään jälkeen monelle ystävien tapaamiset ovat todella merkityksellisiä, joten nyt on aika ideoida pienimuotoinen piknik tai tapaaminen puutarhassa ystävän kanssa.

Ja hei, käykää lukemassa Tiian ihana postausta päivästä täältä. Siellä on sanottu ja kuvattu niin ihanasti kaikki se tunnelma, jota en ehkä itse osannut pukea sanoiksi <3


8 kommenttia

 1. Ihan sydämestä ottaa ja silmät kostuu, kun katson näitä kuvia ja luen tätä tekstiä. Hehe ystävyyshän alkoi meillä lopullisesti autossa ja se, että olit ihan ensimmäinen ystävä jonka näin eristyksen jälkeen, niin antoi tälle päivälle aivan uskomattoman kultareunuksen vielä. Olet Sari ihana, kiitos aivan mielettömästä päivästä ja siitä, että pääsin tutustumaan teidän upeaan kotiin, jossa löytyisi kuvattavaa moneksi päiväksi.

  Halaus ja nähdään taas pian. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Tiia ja näitä kuvia kyllä katselee vielä monet kerrat hymy huulilla <3 Meidän automatkat <3. Ihana, että olen saanut sinut elämään, meille tulee vielä niin paljon yhteisiä hauskoja hetkiä <3

   Poista
 2. Teillä oli kyllä ihana päivä. Kummatkin niin kauniina siellä ja miten ihania herkkusiakin olette nauttineet!
  Ihanaa viikonloppua Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, ihana huippupäivä kyllä oli <3 Tuntuu vielä ihan ekstraihanalle rankan kevään jälkeen, kun tapaa taas ihmisiä, joiden kanssa on vaan voinut viestitellä. Kivaa viikonloppua <3

   Poista
 3. Ihanat kuvat! Teillä on ollut hienot puutarhajuhlat. Kaksi ihastuttavaa naista kauniissa puutarhassa pöytä notkuen suloisia herkkuja! Kuin jostakin elokuvasta! Ja pisteenä i:n päälle vielä nuo kuvat teistä rappusilla! Tämä oli heleä ja niin kesäinen postaus <3 Kaunista tätäkin viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Tuula, olisitpa ollut mukana tuollakin <3 Ihanaa alkavaa viikkoa <3

   Poista
 4. Ai ihana mitkä kuvat ja ihana kattaus. TUo salaatti näyttää super herkulliselta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Oli kyllä ihanat alkukesän puutarhajuhlat, jotka toteutettiin aika pienellä vaivannäöllä, mutta sitäkin ihanammin <3

   Poista