Klassiset alelöydöt

Ihanat lämpimät ilmat jatkuvat ja kauppojen alennustarjonta taitaa olla hyvä.  Pakko siis sanoa taitaa, koska en ole kauppoja juuri kierrellyt, mutta ehdin pikaisesti käymään parissa liikkeessä ja tein muutaman klassisen ja monikäyttöisen alelöydön.


Valkoinen puuvillamekko on kesällä ihan paras, vilpoinen ja rento. Väljä mekko on myös todella mukava päällä, ei kiristele grilliruokien pyöristämiä muotoja mistään kohtaa.


Ja sitten kauluspaidat, ikuinen rakkauteni. Yleensä tosin valkoisena, mutta vaihtelu virkistää ja sininen on kiva valkoisten housujen kanssa kesällä. Menee tietysti hyvin myös talvella. Joten sanoisin, että varsin järkevä alelöytö siis tämäkin.


 Juuri nyt ei ole tarvetta neuleelle, mutta aivan varmasti ne päivät saapuvat. Alennusmyynneistä on sen vuoksi kiva bongailla enemmän käytettäviä vaatteita eli juuri niitä neuleita.


Minulla on ollut tänään mökillä sisä- ja varjopäivä. Eilisellä pikaisella Helsingin visiitillä pidin "huoltopäivän" eli hiukset ja kasvot saivat taas pitkästä aikaa hoitoa. Kasvohoitoni jälkeen en saisi oleilla auringossa pariin päivään ollenkaan ja otan tämän nyt tosissani. Muuten kasvoissa on koko ajan korkeimmat mahdolliset suojakertoimet ja hattu. Rusketun todella nopeasti ja oleilen paljon järvellä mutta toiveena olisi, etten olisi ihan pavun värinen loman loputtua.

Uudet bikinit oli myös ostettava, koska  eräs rakas ystäväni huomautti minun vintagebikineistä että "eivät pysy ihan kohillaan". Heh, tuskin täysin nämä uudetkaan, mutta ehkä hiukan paremmin. Ihania lämpöisiä päiviä <3


*sininen paita ja neule Zara
*valkoinen  puuvillamekko Cubus

4 kommenttia

 1. Siis niin ihania alelöytöjä olet tehnyt. Kauniisti pukee tuo vaaleansininenkin sinua ja aivan ihanat hihat tuossa paitiksessa!
  Aurinkoista viikkoa sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole kiva paitis. Alesta on kiva ostaa vaatteita, joilla on enemmänkin käyttöä ympäri vuoden ja usein tosiaan löydän neuleita. Hellevaatteita tulee nimittäin käytettyä vähemmän, mökillä taitaa olla pelkkä pyyhe päällä usein :). Aurinkoista loppuviikkoa Outi <3

   Poista
 2. Superihanat ja käyttökelpoiset löydöt! Noille on aina tarvetta eikä mene heti pois muodistakaan. Biksut on myös ihanat - vinkkaisitko mistä löysit ne... :)

  Ihania kesäpäiviä ja lokoisaa mökkeilyä kesämimmi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ollut ihania löytöjä. Biksut on Kappahl :) Lokoisia kesäpäiviä ja toivotaan nopeasti biksukelejä meille <3

   Poista