Samettisten iltojen piknik

*viinit saatu/ Juomavinkki

Kesäilloissa on ihanaa taikaa, varsinkin lämpimän samettisissa illoissa. Tämä on niin harvinaista, joten nyt onkin sopiva aika järjestää tunnelmallinen iltapiknik. Varsinkin kun päivisin lämpötila kohoaa niin korkeisiin lukemiin, että olo tulla liian tukalaksi.

Suomalaiset mansikat ovat saapuneet, niiden lisäksi tarvitaankin vain pientä suolaista naposteltavaa ja piknik voi alkaa. Viinit on kätevä ottaa mukaan helposti kuljetettavissa pienissä kartonkipakkauksissa, jotka on helppo hävittää. Tai toisaalta sulkea uudelleen, jos viiniä jää jäljelle.


 


Fatboyn ulkokäyttöön tarkoitettu non-flying carpet on muuten ihana piknikillä. Ei tosin mukaan otettavaksi, koska matto on sen verran massiivinen, mutta kotikäytöön omalle pihalle sopiva. Jos näistä oikein innostuu, voi useita mattoja yhdistellä nappien avulla isoksi kokonaisuudeksi. Meillä se on ollut nyt rannalla monta päivää ja siihen on ihana levähtää hetkeksi.

Nyt on siis aika nauttia ihanista lämpimistä kesäilloista. Luoda muistoja, joita muistella pimeinä syysiltoina.
8 kommenttia

 1. Kauniita kuvia :) Kaunis sinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita ❤️. Ihania leppoisia kesäpäiviä ❤️

   Poista
 2. Näitä kuvia vain katselee ja katselee... Niin ihanasta olette vanginneet lämpimän kesäillan ja tietenkin piknikin.
  Kiinnitin huomiota juuri tuohon alustaan, sekin on supernätti. Tänä vuonna on ollut enemmän tarvetta kaikenlaisille alustoille - ja meillä on niitä kahta sorttia: kauniita mutta liian ohuita luruja tai sitten paksumpi muovitettu ja vähemmän kaunis.
  Pienet viinitötsät on kyllä paras keksintö pitkään aikaan, joskus on paikallaan luopua estetiikasta käytännöllisyyden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo viinit on kyllä tosi näppäriä, niitä mukaan kunhan päästään treffaamaan omalla piknikillä 😊. Tuo matto on kyllä ihana ja pehmoinen vaikka se kainalossa ei kovin pitkälle lähdetä 😊

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti ❤️. Ihana kun Suomessakin meitä nyt hemmotellaan lämmöllä 😊

   Poista