Joulutunnelmaa luonnollisin sävyin

 

Pakko tunnustaa, että aika ajoin minua ahdistaa joulukoristelu ja kaikki ne tunnelmalliset kodit lehdissä. En mielestäni koskaan saa niin tunnelmallista ja kaunista joulukotia. Mutta tämähän on täysin luonnollista, koska joulukoristeita on ostettu vuosien saatossa. Niistä löytyy niin lasten tekemiä, saatuja ja itse ostettuja. Ja tämän sekalaisen koristevaraston  sijoittelu ympäri taloa ei taida tuoda sitä kauneinta tulosta.

Toisaalta uusia joulukoristeita en halua ostaa täyttämään kaappeja. Mutta onneksi joulun tunnelmaa saa myös aivan pienin jutuin. Ja näin alkuun voi hyvin jättää kaiken kimaltavan, vilkkuvan ja punaisen pois ja keskittyä luonnon omiin sävyihin.
Ja kyllä, laitan myös ne kaikki mahdolliset punaiset pikku tontut ja muut koristeet lähempänä aattoa. Koska perinteitä pitää olla. Ja hieman överin koristelun ja joulun jälkeisen siivouksen jälkeen fiilis on aika seesteinen ja valoisa.

Ihanaa loppuviikkoa <3

2 kommenttia

  1. Voi, että sun kanssa, sulla on täydellinen maku ja kaikki niin nätisti aina. <3 Mutta hei se ei tarkoita, etteikö itse epäröisi itseään. Mutta todellakin, tunnen aina itseni rönttäliisaksi sun rinnalla. Tiedoksi vaan. <3 Ja sama koskee joulua ja ihan kaikkea. Luota vaan itseesi, sä kyllä osaat ja omaat täydellisen silmän väreihin ja tyyliin.

    Nyt täältä oikein haliruttaus. <3

    VastaaPoista
  2. Voi sua ihana Tiia, höps ❤️. Sulla on ihana oma tyyli ja niin sen pitääkin olla ❤️. Ja sen lisäksi ihana, sydämellinen ystävä ❤️. Mutta näinhän se joskus on, ei nähdä omaa niin hyvänä, miten toiset näkevät. Ihanaa viikonloppua ❤️

    VastaaPoista