Meidän isänpäivä ja lasteni isä

 

Poikkeuksellisesti pääosan tämän päivän postauksesta saa lasteni isän ja mieheni, koska tänään on isänpäivä.  Isänpäivään kuuluu tietysti myöhäinen aamupala, jolla jaksaa pidempään. 

Koska mieheni syö joka aamu saman aamupalan eli puuroa sekä rahkaa, päätin tänäkin aamuna tarjota puuroa. Tein sen vaan hieman pidemmän kaavan mukaan. Kaurapuuro oli isoista tuorekaurahiutaleista maidossa pitkään hadutettua, omenlohkojen ja manteileiden kanssa. Kaurapuurostakin saa todella herkullista, kun hieman jaksaa hadutella. Lisäksi tein vielä uunimunakkaan eli frittatan fetajuustolla ja tomaateilla. 


Päivän ruokailuksi valikoitui taas niinkin eksoottinen ruoka kun grillimakkara ja salaatti. Tämän sen vuoksi, että pystyimme hakemaan myös mummin kanssamme ruokailemaan. Myös upea aurinkoinen sää mahdollisti ulkona syömisen ja grillaamisen. Grillaamisen päätin tehdä tänään hieman pidemmän kaavan mukaan eli tuligrillillä. Tätä grilliä ei ole vuosiin käytetty, mutta nyt tuli juuri sopiva hetki ottaa se käyttöön uudelleen. Antoihan tuli myös hieman lämpöä samalla. Jos mieheltäni olisi kysytty, laitetaanko tuli, olisin tiennyt vastauksen eli ei. Mutta tänään seremoniamestarina toiminkin minä.  Hyvin maistui grillimakkara pihahommien jälkeen. Ja millainen on tämä lasteni isä on. Tämä urheiluhullu ja urheilun tosissaan ottava mies pukeutuu tietysti mieluiten vain urheiluvaatteisiin. Nappipaita laitetaan vain silloin, kun vaimon mielestä tilanne niin vaatii. Kuuntelee radiosta asiaohjelmia, mutta jos kuuntelee musiikkia olisi se esimerkiksi Radiohead, niin kuin tänään. Toteuttaa kaikki toiveet vaikka ensimmäinen kommentti on yleensä "ei missään nimessä".  Ajattelee aina järkevästi, mutta on saanut ja toteuttanut hulluja ideoita. On kiinnostunut ratkaisemattomista murhamysteerioista. Saa isänpäivälahjaksi aina villasukkia ja villapaitoja.  Hoitaa kokkailut kiitettävästi eikä mielellään päästä vaimoaan kauppaan ruokaostoksille, koska ostan outoja ruokatarvikkeita. Muistuttaa joka päivä syömään vitamiinit ja hedelmät.  Tässä muutamia asioita, jotka tulevat ensimmäisenä mieleeni.

Ihanaa isänpäivän iltaa <3

 

 6 kommenttia

 1. Varmasti miehesi oli tyytyväinen tähän herkkubrunssiin, ja muistithan mainita että kaurapuuroa oli hauduteltu lämmöllä :) Sä laitat ja somistelet aina niin kauniisti, että tutkin pitkään kaikkia yksityiskohtia.
  Pihagrilli taitaa olla sama mikä meilläkin - Muurikka, ja jos on, niin mieheni on sen nimen takana. 'Ravaava takka' vs varaava takka, nimi kertoo siitä, että sitä voi siirrellä paikasta toiseen. Mainio grilli, mitä tulee käytettyä liian harvoin - ja meillä on yleensä sama vastaus, haha.
  Ihana viikkoa Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit, somistelu on kyllä mielipuuhia, tosin mieheni on sitä mieltä, että teen kaikesta niin ison numeron, heh heh. Meillä taitaa tuo grilli oli Lucifer, mutta onkohan siis sama ainakin saman näköinen, olen nähnyt sen teidän kuvissa. Meillä on sitä käytetty varmaan kolme kertaa näiden vuosien aikana, joten oli aika vähän fiilistellä :) Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 2. Ihana huolehtija. <3 Mahtavat kuvat ja niin herkullinen aamiainen. Täälläkin pöydässä uunimunakasta, mustikoita ja sun muuta. <3 Miehille/isille aamiaisbrunssit. Jokainen meistä ansaitsee välillä hemmottelua.

  Mahtavaa uutta viikkoa Sari. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä miehet ovat brunssinsa ansainneet, kuullostaa aika samalle teidän pöytä <3. Ja tuo brunssijuttu olisi kyllä kiva ottaa tavaksi vaikka joka sunnuntai toisaalta. Tästä viikosta tuleekin ihan huippu taas <3

   Poista
 3. Ihana isi teilläkin siellä ja aivan ihanat ruokailut siellä ollut. Välillä se ulkona syöty grillimakkara vaan on niin herkkua!
  Kaunista uutta viikkoa sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3. Grillimmakkara pihatöiden päätteeksi on kyllä tämän syksyn parhautta, kun on ollut niin upeat ilmat. Toivotaan, että vielä vähän aurinkoiset ilmat jatkuisivat. Ihanaa viikkoa Outi <3

   Poista