Ulkoiluasuja ja perinteitä ystävien kanssa

Meillä on ollut kahden ystäväni kanssa jo vuosia perinteenä, että käymme kerran talvessa toisen ystäväni mökillä Himoksella. Vaikka koronatilanne jatkaa pahenemistaan, katsoimme kuitenkin tämän viikonlopun olevan meille mahdollinen. Jo pelkästään hyvä seura, ulkoilu ja herkullinen ruoka on riittävä piristämään pitkään ja pimeää kautta.

 Viikonlopulle saimme jopa hieman lunta ja tunnelma oli ihanan talvinen. Ja vaikka hiihtämään ei päässyt, niin Himoksen rinteet tarjoavat kivaa treeniä ihan kävellenkin. 

Tänä vuonna vaattetuksessa voikin panostaa hyviin ulkoiluvaatteisiin. Korkkareiden sijaan kaipasin mukavia talvikenkiä, joten ostin itselleni Sorelin Explorer -kengät. Nämä toimivat täydellisesti  8 kilometrin ajoittain vaativassakin maastossa eivätkä hanganneet mistään, vaikka olivat ensimmäistä kertaa jalassa. Ihanan pehmeät kengät, joista tuli heti suosikkikenkäni.
Ystäväni hemmottelevat joka vuosi jollain pienillä jutuilla. Tämä vuonna se juttu oli sukat meille kaikille. Minä taas oli aiemmin tammikuussa tuonut Wienistä myös heille nämä liikuttavan hauskat tossumukit glögille, joten ne otettiin nyt käyttöön.


Vaikka pyrimme säilyttämään tämän perinteen,  niin tämä vuosi oli hieman erilainen. Aiemmin olimme katsoneet ajankohdan sen mukaan, koska Himos Areenalla esiintyisi joku meitä kiinnostava artisti.  Mutta täytyy myöntää, etten yhtään kaivannut tällä kertaa sitä puolta meidän mökkeilyssä. 

Viikonlopun jälkeen olo on rentoutunut ja  levännyt,  aika kului kun siivillä ihan vaan mökillä oleillessa ja ulkoillessa. Täydellinen pieni irtiotto ja perinteen jatkumo.


kengät: Sorel Winter Carinival sekä Explorer

Toppaliivi: Zara

Pinkki neule: H&M

Oranssi pipo:Weekday

3 kommenttia

 1. Ihana reissu ystävien kanssa. Kiva myös tuo teidän perinteinen pienten lahjojen vaihto.
  Kaunista uutta viikkoa sinulle Sari <3

  VastaaPoista
 2. Tuollaiset postaukset ja kuvat saavat kaipaamaan ihanaa ystäväseuraa. Ystävät ovatkn rikkaus, joista kannattaa pitää kiinni.

  VastaaPoista
 3. Vähänkö ihania kuvia ja tunnelmia ja tuo teidän villasukkakuva on niin liikkis. Oli ihana nähdä eilen, pian uudestaan. Pus Sari. <3

  VastaaPoista