Äidin ja tyttären tyyli Suomenlinnassa

 

Suomenlinna on valokuvausta rakastavan unelmapaikka. Tietysti  myös viehättävä kohde päiväretkellä. Päätimme toisen tyttöni kanssa viettää vapaapäiväni siellä. Mikään tyylikuvaussreissu tästä ei suinkaan pitänyt tulla, mutta sain kuvattua muutaman kuvan myös tytöstä sekä mikä harvinaisempaa, luvan myös julkaista kuvat.

Asukuvia enemmän toki taisi tulla kuvia Suomenlinnan rakennuksista ja maisemista. Mutta muutamia asukuvia tallentui siis kameraan. Oma asuvalintani oli pitkä pellavamekko, joka olikin täydellinen juuri tähän reissuun. 

Tyttöni tyylin kulmakiviä oli Marimekon tennarit ja laukku yhdistettynä klassiseen valkoiseen paitapuseroon. 

Levähdyspaikkana päivälle valikoitui ravintola Adlerfeltin viehättävä ja rauhallinen terassi.

Tervetuloa mukaamme virtuaalikierrokselle Suomenlinnaan.

kappahl

vaaleanpunainen pellavamekko


Suomi
Viime vuonna vietin superpitkän ajan mökillä ja nautin siitä täysillä. Tänä kesänä se ei onnistu, mutta aion ottaa kaiken irti tästä ihanasta kotikaupungistani. Ja tämä päivä oli täydellinen lisä tämän kesän muistoihin.

Ihanaa helteistä loppuviikkoa <3


Pellavamekko KappAhl kay/day -mallistoa


3 kommenttia

  1. Superihanat kuvat jälleen kerran! Niin kaunis värimaailma, vaatteet, sinä ja tytär ❤️ Kyllä Suokki on todellinen kesäkohde, sinne pitäisi tehdä retki...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Maarit <3. Joku päivä tehdään treffit, hypätään Suomenlinnan laivaan ja vietetään ihana päivä siellä. Kivaa alkavaa viikkoa <3

      Poista