Camptoon lanseeraus ja ihana pellavamekko

 

Camptoo/pr-tapahtuma

Kuumien kesäpäivien luottomateriaaliksi on tullut pellava. Olen tämä kesänä rakastunut materiaaliin uudestaan. Ryppyisyys ei haittaa, vaan sopii kuvaan ja pellavamekot ovat ihanan vilpoisia. 

Kuvissa yksi mekoistani, valkoinen KappAhlin pellavatakkimekko. Laukkuna on kangaskassi, joka sopiikin kesämenoihin mainiosti. Kassin tekstissä kaipaillaan Portoon. Yleensä tämä sopii omaan mielialaan hyvin, mutta nyt täytyy myöntää, ettei ulkomaanmatkalle ole paljon kaipaillut, niin hurjat lämpölukemat on kotimaassakin. 

kappahl pellavamekko

pellavamekkoKappahl


pellavamekko

Rakastan veneitä ja satamien tunnelmaa. Uskomatonta, että meillä on ollut noin 20 vuotta oma venepaikka, mutta ei omaa venettä. Aina silloin tällön hiipii ajatuksiin pieni "tahdon veneen" -ajatus. Mutta järki on aina voittanut tässä asiassa. Ihan kaikkeen ei taivu ja vapaa-aika on rajallista. 

Toinen matkustus- ja lomailumuoto, jota en ole koskaan kokeillut, on matkailuautot.

Pääsin viime viikolla osallistumaan ihanaan tapahtumaan, jossa lanseerattiin aivan uusi tapa matkustaa ja retkeillä. Hollantilainen Camptoo nimittäin saapui vihdoin myös Suomeen. Camptoo on matkailuajoneuvojen Airbnb-palvelu. Palvelu yhdistää matkailuautojen omistajat ja vuokraajat. Autojen omistajat voivat  palvelun  kautta laittaa autonsa vuokralle, silloin kun eivät itse sitä käytä. Vuokraaja löytää palvelun kautta itselleen sopivan auton hakukriteereitä käyttäen. 

Hollantilainen Martijn Peeters perusti yrityksen vuonna 2014 omien kokemuksien pohjalta. Matkailuautoja oli vaikea löytää ja toisaalta monia seisoi pihoilla käyttämättöminä. 

Koronan myötä monet ovat innostuneet eri tavalla kotimaanmatkailusta ja omatoimimatkailusta, joten tälle uudelle palvelulle on varmasti kysyntää. Ja tätä kautta on varmasti helppo aloittelijankin saada uusia kokemuksia. valkoinen emalimuki


valkoinen emalimukiYllä kuvassa ihanat blogikollegat Lumo Lifestyle, SouliinaTiia Koivusalo ja Sanna Wallenius

Tapahtuma järjestettiin merellisessä Hanasaaressa vanlife-teemalla. Teemaan sopien ruokailu oli piknik, kylmä rosee nautittiin Muurlan emalimukeista ja taustalla soi livemusiikki. Ihanat naiset ympärillä, meri ja aurinko vielä lisäksi. Melkein pääsin tunnelmaan, vaikka auto ei mihinkään liikahtanutkaan. 

Jos kiinnostui, niin palvelu löytyy osoitteesta www.camptoo.fi.


1 kommentti

  1. Ihana pellavainen kesämekko! Pellava kuuluu kyllä kesään ja kuumiin ilmoihin. Harmi kun en ehtinyt tulla tuohon tilaisuuteen mukaan. Olisi ollut todella kiva nähdä pitkästä aikaa ja rupatella. Hyvää juhannuksen odotusta :)

    VastaaPoista