Tyyliä tuulisessa Espanjassa

 

kevätmuoti

Lomallani Espanjassa käytetyin vaate oli musta pooloneule. Olin varannut sen lähinnä illalla käytettäväksi, mutta nyt se olikin käytössä päivällä ja illalla, sen verran pilvistä ja tuulista siellä oli. Ja koska sää oli pilvinen, tuli shoppailtua ehkä hieman enemmän, mitä yleensä.

Kaikkiin kuviin ja asuihin on mielestäni tallentunut sama sävymaailma ja se jää ikuisesti muistoihin tästä matkasta. Sävyistä löytyy hiekkaa ja tätä siis löytyi luonnosta runsaasti niin maasta kun ilmastakin hiekkamyrskyn ansiosta.

Kuvien kevyttoppis sai instassa heti kysymysten tulvan, mutta kiinnostuneille jouduin harmikseni toteamaan, että olen ostanut sen käytettynä. Ja vahva veikkaus, että takki on ostettu myös ulkomailta. Joten en osaa sanoa, mistä vastaavaa voisi etsiä.

Shoppailureissulla taas eteeni osui kaunis ruskea mokkatakki ja tämä olikin matkan toinen lemppari tennareiden kanssa. 

Nyt näkyy todella paljon paljon värikkäitä vaatteita, näiden lisäksi näyttäviä korvakoruja ja huiveja ja ehkä suurin trendi kengissä juuri nyt on cowboy bootsit. Niitä löytyi aivan jokaisen kaupan valikoimasta. 

Itse en ehkä olisi tarvinnut uusia tennareita, mutta kun alehyllylle oli aseteltu kutsuvasti kauniin sävyiset New balance-tennarit juuri oikeassa koossa, oli ne aiva pakko ostaa. Mutta tennarithan on aina järkiostos.

tennarit

tennaritLopuksi täytyy jakaa teillekin vielä yksi yksityiskohta Zaran vaatteista. Olen aika hämmästynyt, etten ole aiemmin asiaa tiennyt.

Oletteko koskaan kiinnittäneet huomiota vaatten merkissä tekstin jälkeen olevasta neliöstä, ympyrästä tai kolmiosta? Kannattaisi kiinnittää huomiota, sillä nämä merkit kertova, onko vaate normaalia mitoitusta, normaalia pienenmpää vai suurempaa. Tämä helpottaa vaatteen sovitusta huomattavasti. Neliö on merkki normaalista mitoituksesta, kolmio tarkoittaa vaatteen olevan normaalia pienempää mitoitusta ja ympyrä taas sitä, että mitoitus on normaalia suurempaa. 

Alla oleva Zaran paita on siis kokoa 38 ja mitoitus on normaalia. Kävin heti tarkistamassa kaikki Zaran vaatteeni, niin innoissani olin tästä pienestä nippelitiedosta.  Oletteko olleet tietoisia tästä?

Ihanaa uutta viikkoa. Ei anneta pienen takatalven häiritä iloa kevään ja valon saapumisesta <3

Mokkatakki Stradivarius


1 kommentti

  1. Ihana lomatyyli sinulla ollut. Tuo kevyt toppis on kyllä tosi kaunis, ihanat napit siinä.
    Mukavaa viikkoa sinulle Sari <3

    VastaaPoista