Tallinnan kaduilla ja kujilla

 

tallinna

Palasin parin päivän reissulle ihanaan Tallinnaan. Ohjelmassa  ystävän kanssa oli vaan rentoa oleilua ilman suurempia suunnitelmia ja tätä myös saimme. Tallinnan kujat on vaan niin ihania, että niissä voisi kävellä ja ihastella taloja loputtomiin. Toisenlainen elämys taas on Telliskiven upeat graffitiseinät. 

Näissä maisemissa siisä muutama asukuva ja yksi salakuva Tallinnan katumuodista. Pukeutumistahan ei tarvitse ottaa ollenkaan niin vakavasti.

 Itse tosin olin koostanut matkavaatteeni täysin varman päälle. Mukana oli ainoastaan yhdet kengät eli New Balancen ruskeat tennarit ja kaikki muu olikin sitten otettu mukaan niitä ajatellen. Vaikka sää olikin aurinkoinen, ei lämpötila ollut vielä kovin lämmin. Onneksi olin varautunut myös siihen.

Nappasin reissuun mukaan hetken mielijohteesta karvaliivin, jota en ollut käyttänyt aikoihin. Tämä osoittautuikin kivaksi lisäksi reissulla. Liivin voi pukea takin päälle tai alle. Käyttää pelkästään farkkujen tai mekon kanssa, jos vaan sää sallii. Ihana monitoimivaate siis, jonka käyttöä pystyy vaihtelemaan lämpötilojen mukaan.

tallinna
tallinn old town

tallinna
telliskivi


Tämäkin reissu todisti minulle sen, että paras matkavaate on pitkä ja väljä mekko, joka sopii tennareiden kanssa. Mekko ei kiristä eikä purista mistään eli on supermukava päällä. Mekko ei myöskään vielä kovin paljon tilaa matkalaukussa. 

Meillä oli Tallinnassa tällä kertaa airbnb-asunto, joka oli kivaa vaihtelua. Muutamia ihania aamiaspaikkoja tämän vuoksi tuli testattua. Yritän saada pian teille niistäkin juttua. Vinkit ihanista kahviloista on varmaan aina tarpeen.

Ihanaa viikkoa <3

 

 

2 kommenttia

 1. Tuli kaipuu Tallinnaan näiden kuvien myötä! On se vaan niin viehättävä ja kauniin värinenkin kaupunki. Eläväiset kaupunginosat houkuttelevat myös lähtemään pois tutusta vanhasta kaupungista.
  Kivat matka-asut sulla ja toi liivi on ihan huippukiva ja -kätevä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että Tallinna on ihana ja onneksi sinne pääsee helposti. Matka-asut oli tällä kertaa kyllä mietitty aika näppärästi, mitään turhaa ei ollut ja tuo liivi oli tosiaan aika kätevä. Joskus aurinko lämmitti ja toisinaan taas oli tosi kylmä. Ihanaa loppuviikkoa <3

   Poista