Mökkikauden aloitus ja Kevätmessujen ostos

Mökkikausi korkattiin muutama viikko sitten. Olipa hauska kauden aloitus, en nimittäin ole koskaan ollut mökillä niin, että järvi on vielä jäässä. Toisaalta päivällä pysyi olemaan jopa bikineissä. Hauska kombo omaan mökkihistoriaan.

 Mökkikauden aloitus tehtiin tällä kertaa ystävän kanssa ja fiilis oli rento ilman suurempaa työmäärää. Edelleen täytyy hehkuttaa mökin ilmalämpöpumppua, joka pitää mökin talvella peruslämmöllä ja poistaa  kosteutta. Ihan kun ei oltaisiin poissa oltukaan ja aloitetiin siitä mihin jäätiin ilman suurempia siivousoperaatioita.

Kohokohtiin kuului saunominen ja järveen pulahtaminen. Innostuin siitä niin, että myös lähtöpäivän aamuna käväisin jäiden seassa ennen aamukahvia. Aika kiva fiilis. Ja mikä parasta, minun pahasti oireileva polvi revenneiden nivelsiteiden kera tykkäsi tästä mökkeilystä todella paljon.  Tämä kyllä kannustaa jatkamaan avantouintia ensi talvena.

 









 

Tärkein tehtävä mökillä taisi olla jäiden sulamisen seuraaminen, kuten kuvasta näkyy. Eli rennosti otettiin, mutta tehtiin toki paljon muutakin, kun istuttiin ja poksauteltiin raparperiskumppaa auki.

Oli minulla toki yksi toinenkin vaativa velvollisuus. Katsoin paikan meidän Kevätmessujen ostokselle eli vierasmajalle. Tontille saapuu piakkoin alla oleva Easy Cabin -vierasmaja ja juuri tämä kyseinen kappale, hieman muunneltuna. Ostimme sen messujen viimeisenä päivänä ja viimeisillä tunneilla hieman edullisemmin. Pohjatöitä ja puunkaatoa aloitellaan ihan näinä päivinä, joten pientä jännitystä on nyt ilmassa mökin suhteen. Katsotaan, koska saan kuvia tänne, toivottavasti pian.



Ihanaa viikonloppua ja äitienpäivää <3

4 kommenttia

  1. Ihanat mökkikauden avajaiset teillä ollut. Muista laittaa blogiin tuosta vierasmajan edistymisestä. Ihanaa äitienpäiväviikonloppua sinulle Sari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, aika rennot sellaiset :). Lupaan laittaa blogiin kyllä vierasmajasta juttua, odotan jo itsekin innolla sen edistymistä. Ihanaa loppuviikkoa Outi <3

      Poista
  2. Juuri tuollaiset pitäisi mökkikauden avajaiset ollakin! Meillä odottaa Sauvon farmilla kattoremontti, joten taidan antaa isännän hoitaa sen alta pois, ennen kuin sinne eksyn;) Hyvää äitienpäivää, Sari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö niin, mökkihommien ei aina pitäisi olla pelkkää raatamista vaan ihan nautiskeluakin. Ja ymmärrän, ettei kattoremontin keskellä mökkeily innosta :) Ihanaa kevään jatkoa, toivotaan ihania mökkikelejä.

      Poista