Kurkistus Casa Mimiin

Ensimmäiset  huonekaluvalinnat on nyt tehty Casa Mimiin, Espanjan loma-asuntoomme. Laitoimme eilen  listan huonekaluista Espanjaan, ja siellä välittäjämme hakee huonekalut valmiiksi asuntoomme. Ihan mahtava  palvelu ja helpottaa meitä paljon. Ikea oli helpoin valinta, koska  pystyimme valitsemaan huonekalut Suomesta ja Ikea löytyy myös Murciasta, eli lähikaupungista. Ektorp-sohva oli myös helppo valinta,  sohvan pitää olla vuodesohva ja vaihtopäällisten tarjonta on niin hyvä. Asuntoamme on mahdollisuus myös vuokrata ja senkin vuoksi irtopäälliset on arvokas lisä. Listalle tuli myös yksi kahden hengen sänky sekä kaksi yhden hengen sänkyä. Sekä kylpyhuoneen kalusteita ja muuta tarpeellista pientä rekvisiittaa. Muut huonekaluhankinnat haluankin tehdä Espanjassa, ja alustava kierros näytti lupaavalta ja odotan innolla, että pääsen tekemään löytöjä.


Kuvat : Ikea


Vaikka talo on aivan uusi, haluan tehdä siellä pientä pintaremonttia. Soitin tänään puusepälle, joka tekee tarvittavat työt. Keittiön kaapistot on laadukasta puuta mutta ei ihan minun tyyliin sopivat. Joten valkoinen maali pelastaa taas tilanteen, malli on kuitenkin hyvä ja klassinen. Samoin vetimet vaihdetaan. Kerroin puusepälle, että olen suunnitellut nahkaisia vetimiä. Eipä ollut ennen kuullut moisesta ideasta, mutta hyvin otti homman vastaan ja lupasi työstää asiaa. Taidan laittaa vielä hieman ideakuvia sähköpostiin, täytynee kuitenkin varmistaa, että ollaan samoilla linjoilla.
Tässä kuva keittiöstämme, nykyisessä kunnossa, vielä ilman kodinkoneita. Kuva otettu puhelimen kameralla, kun kävimme ensimmäisen kerran asuntoa katsomassa.
                                                                                                                       

Laattaboordille pitäisi myös keksiä jotain, mutta ehkä jätän sen pohtimisen kunnes olemme paikalla itsekin. Mielenkiintoista tämä etäsisustaminen!

Ei kommentteja