Sisustusshoppailua Kouvolassa osa 2

Sen verran jäi kiusaamaan edellisen kerran ulkopuolelle jäämiset ( täällä ) muutamassa Kouvolan sisustusliikkeessä, joten tilanne oli korjattava ja siihen tuli taas hieno tilaisuus, kun isännän päiväohjelmassa oli mökiltä yleisurheilukentälle meno Kouvolaan.
Ensimmäinen kohde oli tällä kertaa Sisustusliike Dreams, jossa paljon valkoista ja romanttista, mm Riviera Maisonin tuotteita. Tässä kuvia. Huomatkaa muuten ensimmäisissä kuvissa näkyvä upea lankuista tehty hylly.


Seuraava kohde oli Casam, hauskasti aika lähellä Casa Mimiä. Siellä tarjonta oli hieman rouheampaa ja ehkä lähempähän omaa tyyliäni, myynnissä oli mm. House Doctoria. Sekä oman tuotannon huonekaluja, joita ajattelin meidän mökille tilata, ainakin televisiotason, mustalla metallikehikolla ja harmaalla lankulla. Ja arvatkaa mitä ensimmäisen kuvan pussista löytyy, no tietty se yksi puuttuva musta nuppi, täällä mökillä maalaamaani lastenhuoneen lipastoon.


Viimeisessä kuvassa siis pieni näyte heidän tekemästään hyllystä, metallia ja harmaata vanhaa lautaa, tahtoo tuollaisen.

Ja hei, tehdään me kesälomalla muutakin kun harrastamme omiamme, mies yleisurheilua ja minä sisustamista. Tämän jälkeen matka jatkui nimittäin Tykkimäelle.1 kommentti

  1. Olitpa kivoja kuvia saanut liikkeeltä, mukava kun poikkesit ja tervetuloa uudelleen :)

    Yst. Terv. Jessica /Sisustusliike Dreams

    VastaaPoista