Vierailu Kuopioon

Kesällä matkustetaan paljon ja nyt näitä reissujuttuja  tulee mutta tähän juuttuun liittyy myös sisustusta. Meillä on tapana järjestää ystäväporukalla "gourmet" juhlia ja tällä kertaa vuorossa oli vierailu Kuopioon ja juuri valmistuneeseen taloon. Teema pitää tietysti aina olla ja Kuopiossa se oli "etelänloma gourmet" ja siltä se tosiaan tuntui, tämä talo nimittäin ansaitsi kaikki tähdet. Hyvää seuraa, maittavaa ruokaa, aamu-uinti ja aamiainen lasiterassilla.
Vieraat oli tietysti myös varustautuneet hyvin etelänlomaansa, tosin yhdellä vieraista oli matkaa varatessa tullut jokin väärinkäsitys, koska matkaan oli pakattu hiihtovaattet ja sukset, no sattuuhan noita :)


Talon on arkkitehdin suunnittelema ja tila on käytetty hienosti. Yksi talon parhaista puolista oli saunasiipi, jonne kuljettiin lasitetun terassin  kautta. Tyylikkäät harmaat sävyt yhdistettynä valkoiseen, rouhea lautaseinä ja rauhallinen makuusoppi vieraille. Joka muuten näytti toimivan myös harrastetilana. Eikä uima-altaan läheisyyskään ollut yhtää hullumpi juttu.
 Perhe harrastaa  golfia ja työhuone olikin tapetoitu omasta kuvasta teetetyllä tapetilla.Alla oleva  canvastaulu on teetetty levyn kannesta, tää on niin makee! Ja hyvä idea muuten. Ja nuo mustavalkoiset valokuvat, ne on mullakin ostolistalla juuri tällä hetkellä ja nettiä on selailtu kiivaasti. Tuo yläpuolella oleva on hauska.Iso kiitos isäntäpariskunnalle ja muille mukana olleille, kaiken se matkaamisen arvoista!
Matkalla oli muuten pari hienoa pysähdystä, joista lisää myöhemmin.
Nyt nukkumaan, aamuyöllä alkaa seuraavava matka ja kohde, nimittäin se Espanja.

Hyvää yötä...

Ei kommentteja