Kannuja ja kuppeja

Jatketaan taas tutulla keittiöaiheella.

Jostain syystä pienet kannut vetävät minua puoleensa. Ja kun kahvipöytä katetaan aika harvoin tässä talossa, niin olen kehitellyt niille uusia käyttötapoja. Tässä esimerkiksi Pentiki Geo -sarjan kannuun laitoin ihanan kimpun, jonka keräsin aamulenkillä.Ja olette varmaan huomaneet, että rakastan Tine K:ta, niin kun moni muukin. Astioita, tarjottomia, kaikkea löytyy. Itse olen haalinut astioita monista paikoista, mutta  esimerkiksi  Home Nordilta,  klik, löytyy kattava valikoima Tine K:ta. Samoin huomasin, että heidän valikoimiin on tullut Uashmama pestävät paperiset säilytyspussukat, joita minulla kuvissa. Ihania, itse käytän niitä  keittiössä. Mutta sopivat mihin tahansa säilytykseen.
Tine K:n  astioihin sopii ihanasti kupit, jotka olen ostanut monday to sunday- blogin Päiviltä, täältä.Tässä siis hieman tuotetietoutta kiinnostuneille.


Me lähdemme kohta mökille ja siellä onkin jännät paikat. Olen aina halunnut olla se mökin omistaja "huvila ja huussi" ohjelmassa. Tiedättehän, silmät kiinni, nyt saa avata ja tadaa, aivan ihana piha on valmis. Taidan päästä tänään melkein samoihin tunnelmiin. Siellä on nimittäin tehty terasseja, rappusia ja uimarantaa. Itse en ole käynyt siellä työn edistyessä.

Ihanaa ja jännittävää viikonloppua siis teillekin!


1 kommentti

  1. Täälläkin maljakot ovat nykyisin melkeimpä turhia, kun kukat ovat yleensä jossakin muussa kipossa tai kannussa...:)
    Toivottavasti yllätyt iloisesti, kun menette mikille!

    VastaaPoista