Elokuun yöt

Ihanan lämpöiset elokuun illat ja kynttilät. Tässä  kuvia meidän vuoden takaisesta projektista, eli lasiterassista. Siellä on ehditty jo monet hauskat hetket viettää ja sisustuskin on muuttunut vuoden aikana usein, ja tulee varmaan edelleen muuttumaan.

Ensin ennen kuva, jonka löysin. (Meillä on työhuoneessa rikki menneiden tietokoneiden hautausmaa, ja niissä tietenkin kuvat). Pahoittelen kuvan laatua.


Ensimmäiset juhlat juhlittiin vuosi sitten.Nykyinen sisustus näyttää tältä, kynttilälyhdyt, tyyny ja huopa Living and Room.

Aika musta-valkoista ja marokkolaishenkistä tällä hetkellä. Seuraavaksi kokeillaan ehkä vähän lisää värejä.

Sunnuntaista alkaen on muuten paras hetki nähdä tähdenlento, katselkaa taivaalle ja toivokaa. Itse en taida nyt toivoa mitään vaan lähetän terveiset rakkaalle ystävälle, joka lähti tähdeksi taivaalle.

Hyvää viikonloppua!4 kommenttia

 1. Ihana sisustus ja silmään iski samantien nuo ihanat marokkolaiset tossut! Itsellä oli aikanaan samanlaiset mustat ja tykkäsin kovasti. :)

  VastaaPoista
 2. Muuten, vinkkejä otetaan vastaan, mistä noita tossuja saisi Suomesta. Itselläni jo toiset menossa ja olen tilannut niitä ulkomailta, mutta haluaisin haalia niitä lisää ja eri väreissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä saattaisi saada 1.9. aukeavasta Zoco Home verkkokaupasta. En ole varma, mutta toiveet on korkealla. :)

   Poista