Lasipullo ja ruskean sävyjä

Tervehdys rakkaat lukijat! Pohdiskelin juuri äsken miten paljon ja miten ihania blogeja löytyykään. Ja miten hienoa, että joku tosiaan on löytänyt myös tänne ja lukenut tekstejäni tai ainakin katsellut  kuvia. Bloggariksi olen aika laiska kirjoittamaan. Mutta valokuvaus on hauskaa ja sitä me tänään taas "harrastimme".

Minulla on muistikuva nuoruudesta, että äitini keräsi vaasiin kasveja, joita me lapset kutsuttiin "pampuloiksi". Siksi kutsun niitä vieläkin, vaikka virallinen nimi taitaa olla osmankäämi.
Ajattelin kokeilla samaa eli laittaa niitä vaasiin. Ja tämä vaasi tai oikeastaan lasipullo on muuten myös lapsuudestani. Se oli ollut minulla jo jonkin aikaa, ennen kuin huomasin, miten trendikkään esineen omistinkaan. Oikeastaan tämä kirkastui vasta, kun siinä ollut rottinkinen punos alkoi repeillä ja päätin repiä sen kokonaan pois.
Samanlaisia lasipulloja on ainakin House Doctorin valikoimissa ja siihen osmankäämät sitten vaan tienvarresta sen ainaisen peikonpähkinäoksan sijaan. Äitini taisi muuten laittaa hiuslakkaa myös niihin pampuloihin, että pysyivät kasassa.

Tuo ihana talja on matkannut Islannista matkalaukussa kotiin.

Tuleva viikko tuo tullessaan paljon ihania sisustusjuttuja, joten palaan piakkoin!


4 kommenttia

 1. Pitikin kirjoittaa, että muista lakata nuo pampulat...minä kerran poimin noita työhuoneeseeni ja yksi aamu, kun menin töihin olivat viittä vaille räjähtäneet. "Pumpulia! oli jo päälläpäin. Nopeasti avasin ikkunan ja nakkasin pampulat pihalle ja menin korjaamaan ne roskiin...:))
  Talja on ihana ja tuo pullo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ilman muuta siis pitää, tai muuten räjähtää :)

   Poista
 2. Minäkin tykkään kuvailla ja itseasiassa pidän blogeista, joissa on enemmän kuvia kuin tekstiä. Jostakin syystä pidän myös kun kuvissa on ihmisiä. Eli jatka samaan tahtiin! Hienoja kuvia löydöistäsi ja innolla odotan sisustusjuttuja :)

  VastaaPoista