Eteisen muutos

Keväällä lisätään vihreää sisustukseen. Meillä hieman vähennetään. Laajemman remontin aikana maalasimme eteisen seinän vihreällä. Minulla oli mielikuva täydellisestä hennon pistaasinvihreästä seinästä. Sitä ei kuitenkaan valitettavasti onnistuttu. Väri sai kuitenkin jäädä hetkeksi. Nyt sain siitä tarpeekseni. Ensin ajattelin jotain hentoa, romanttista sävyä. Mutta maalikaupassa käteeni osui kuitenkin tuo tummanpuhuva harmaa ja sitä pistettiin purkkiin. Ei siis niin, että olisin ottanut kaikki valitsemani värimallit ja mallaillut kotona  seinään. Ei, vaan heti ostetaan ja laitetaan seinään. Katsotaan sitten jälkeenpäin, sopiiko.
Ja sitten ne "ennen ja jälkeen"


Illalla olin vielä hieman epäilevä. Mutta tänään tuntuu jo toiselta. Ihan ok. Sopii myös keittiön värimaailmaan ja näin rauhoittaa näkymää. Ja jossain kuvissa kuultaa vielä vihreä niin ei hätää, ne on paikkamaalailtu. 
Mielenkiintoista on muuten se, että rakasta ja ihailen valkoisia koteja, mutta usein kun teen itse värivalintoja, ne eivät tosiaan ole valkoisia. 

Mitä mieltä olette, tuliko taas huti vai sopiiko? 

Väri on Tikkurilan Mantteli, koodi M499.

12 kommenttia

 1. Tykkään molemmista, mutta uudempi look on kyllä keittiöön päin samalla linjalla, jos sitä miettii. Teillä vaan on niin kauniin kodikasta. <3

  Leppoisaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 2. Kyllä minusta tuo harmaa on hyvä valinta ja rauhoittaa näkymää:) Itse en kyllä vihreästä tykkää lainkaan, joten se voi hieman vaikuttaa taustalla!
  Noin minullakin menee, että heti se maali tänne ja sutimaan. Kuka sitä ennättää alvariinsa siellä maalikaupassa autoilla! Heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just niin, että heti vaan toimintaa :) Täytyy kyllä myöntää, että tuosta vihreästä en itsekään niin välittänyt :)

   Poista
 3. Tykkään enemmän tuosta harmaasta ja istuu todella hyvin keittiönkin värimaailmaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :) Ensin vähän mietin, olisiko vaaleampi harmaa ollut kivempi. Mutta on nyt tuo hetken :)

   Poista
 4. Sopii kuin nenä päähän. Aivan täydellinen harmaan sävy.
  Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että pidät <3. Alkaa silmä tottumaan ja nyt kyllä tykkään itsekin.

   Poista
 5. Kiva muutos - vaikka molemmista tykkään. Oikean värisävyn valinta voi joskus olla kyllä totista tuskaa - meillä viime kesänä työhuonettani maalattiin useampaan kertaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Harvinaisen vaikeaa, tapetista näkisi heti sävyn mutta maali on aina vähän yllätys. Mutta onneksi voi sitten tehdä moneen kertaan :)

   Poista
 6. Ihana muutos. itsekin ihailen valkoisia koteja ja kuitenkin itse laitan muuta monesti. Tosin leikkihuoneen seinä pitäisi kyllä maalata oikeasti valkoiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Juu,jotain pitää olla valkoistakin.Itse aioin nyt maalata olohuoneen yhden seinän ihan vaan valkoisella :)

   Poista