Linnamaisemia ja sisustusshoppailua

Vietimme ystäväpariskunnan kanssa viime viikonlopun kauniissa Vanajanlinnassa. Miehillä oli työasioita ja rouvat päättivät tulla mukaan saadakseen minilomaa arjesta. En ollut myöskään aiemmin käynyt Vanajanlinnassa, joten sekin puute tuli samalla korjattua.
Miesten kokouksen aikana me naiset lähdimme kierrokselle Hämeenlinnaan. 
Itse Hämeen linnassa oli pääsiäismarkkinat, joten kävimme aluksi siellä. Markkinoiden anti jäi niukaksi, mutta tulipa samalla nähtyä yksi Suomen keskiaikaisista valtakunnanlinnoista.


Sisustusfriikkinä piti ottaa käyttöön google ja tarkistaa Hämeenlinnan sisustustarjonta. Ja sitähän löytyi, Tiirinkosken tehtaasta. Sinne siis seuraavaksi.
Ihana Tiirinkosken tehdas! Olin jo pitkään halunnut vierailla siellä. Eikä pelkkä vierailu tietenkään riittänyt, vaan pari ostostakin tuli tehtyä.

Vanajanlinnassa yövyimme Ratsulassa, joka sijaitsee 300 m päälinnasta. Itsenäni viehätti päärakennuksen vieressä olleet villat, joihin mielelläni olisin kurkistanut.

Täydellinen irtiotto arjesta. Kauniita maisemia,  hyvää ruokaa, ihania ystäviä, shoppailua. Tästä täytyy tehdä perinne, ensi vuonna siis uudestaan.


14 kommenttia

 1. Mielenkiintoinen tutustumiskohde. Minua ihastutti Tiirinkosken tehtaan sisustusmyymälä - ihana petaus sängyssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota petausta kyllä itsekin ihastelin ja melkein Tine K:n tyynyt lähtivätkin matkaan, mutta aloin nuukailemaan :).

   Poista
 2. Nyt täytyy myöntää, että en minäkään ole koskaan käynyt Vanajanlinnassa. Olen sitä ihaillut Kiinteistökuningatar Kaisa ohjelmassa, hänen häänsähän järjestettiin siellä.
  Upea paikka, mutta upea on kyllä tuo Tiirinkosken tehdaskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upea paikka ja harva siellä varmaan ihan muuten vaan vierailee. Vaan ne, jotka ovat järjestäneet tai saaneet kutsun jonnekin juhlaan :). Oli kyllä kiva kun tuo Tiirinkosken tehdas tuli mieleeni ja sain vihdoin sinne mentyä.

   Poista
 3. Ihastuttava miniloma ja voisin tuolta kaupasta ottaa kaiken, mutta aivan erityisesti sen punaisen Vespan. Mukavaa pääsiäistä Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, voisin hyvin kuvitella sinun huristelevan tuolla punaisella Vespalla <3. Kiitti samoin, menee osin kyllä töissä. Mutta palkinto odottaa sitten myöhemmin :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Eikö olekin aika ihana myymälä. Ehkä hyvä, etten asu ihan lähellä :)

   Poista
 5. Upea paikka varmasti! Ihana putiikki ja tuonne olen halunnut mennä tässä jo kotvan aikaa, mutta en vielä ole päässyt. Tuossa oli kiva tarjotin, jota voisin mieliä uudistuneeseen vessaani.Jee. Kisuliini oli ihku:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska oli tuo putiikkikissa :). Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka.

   Poista
 6. Vanajanlinnaan en ole koskaan päässyt tutustumaan vaikka Hämeenlinna muuten onkin erittäin tuttu paikka. Linna on kyllä mielenkiintoisen näköinen paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva päästä katsastamaan kaunis Vanajanlinna.

   Poista
 7. Siis ihan täydellinen shoppilupaikka <3 <3 <3 Nuo Saippuapullot, ja lampaantaljat ym. Ihana kun jaat näitä vinkkejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki oli vaan ihania <3. Kivahan näitä on jakaa :)

   Poista