Kohti viikonloppua

Täydelliseen viikonloppuun kuuluu tuoreet kukat, eikö vain? Itselläni alkoi viikonloppu jo nyt. Ja kukat on haettu. Koska joulun hyasintit eivät minulla koskaan auenneet, niitä on saatavan nyt. Hienoa, että Suomeenkin saadaan hyasintteja näin keväällä leikkokukkien muodossa.

Ja mitä muuta täydelliseen viikonloppuun. Lisää kynttilöitä. Pieniä piristäviä hankintoja keittiöön. Pari sisustuslehteä ja mieletön määrä suunnittelmia ja unelmia. Kävin hakemssa maalinäytteitä ja itse asiassa ostinkin jo maalin. Eli ei ehkä täydellinen viikonloppu miehelleni...Ja huomenna toteutuu  yksi pieni, mutta itselleni suuri unelma. Kerroin teille siitä myöhemmin.

Näillä eväillä siis tulevaan viikonloppuun.  

Ihanaa sellaista myös teille <3

9 kommenttia

 1. KIVAA VIIKONLOPPUA!Kukat olet ansainnut!Oma loma alkaa huomenna,ja on kukkien arvoinen.Mitähän jännää siellä on tulossa?

  VastaaPoista
 2. KIVAA VIIKONLOPPUA!Kukat olet ansainnut!Oma loma alkaa huomenna,ja on kukkien arvoinen.Mitähän jännää siellä on tulossa?

  VastaaPoista
 3. Ihanaa viikonloppua! Mitäs sinä tai mies nyt alkaa maalailemaan, nyt alkoi kiinnostamaan:)
  Leikkokukat ovat aina kauniita, melkein mitkä vaan! Eikä tarvitse ajatella, että ne kuihtuis oman osaamattomuuden takia. Ne kun kuolee muutenkin,heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ruusut on kyllä joskus aika ikäviä, kun ne nuupahtaa minulla heti :) Yhtä seinää maalaillaan, taidan tehdä itse. Kunhan uskallan kertoa suunnitelmistani :)

   Poista