Matot muuttaa

Jaksatteko vielä  meidän olohuonetta?  Suunnitelmissa oli siis isompi matto sohvien väliin. Mutta kun ratkaisua ei löytynyt ihan heti, niin piti taas vaihella mattojen paikkaa. Isompia mattoja on muuten todella vaikea löytää.  
Nyt siirsin olohuoneen mattojen paikkaa. Taljaa ja House Doctorin mattoa. Ja talja näyttää minun silmään hyvälle sohvien välissä. Tosin se näyttää hyvälle missä vain. Mutta kun se ei voi monessa paikassa olla, niin olkoon nyt tuossa. Joten uusi matto taitaakin olla etsinnässä ruokapöydän alle. Tykkään kovasti  Block-matosta. Mutta kaipaan hieman enemmän kontrastia ja tummuutta pöydän alle.Sellainen pikkuinen muutos siis. Nyt jätän sisustamiset sikseen ja lähden auringonpaisteeseen ulkoilemaan. 

Ihanan aurinkoista viikonloppua!13 kommenttia

 1. Tuo talja on kyllä aivan upea ja näyttää nyt olohuoneen puolella tosi hyvältä ♡
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Talja on ihana ja tulee ehkä nyt paremmin esillekin :)

   Poista
 2. Hieno talja :) Pakko kysyä mitä teidän koira suhtautuu taljaan? Olimme oman koirani kanssa kerran kyläpaikassa, jossa oli talja lattialla ja tuntui kiinnostavan vähän liikaa russeliriiviötä...En ole uskaltanut kotiin hankkia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. No meidän koira ei kyllä ole reagoinut taljaan mitenkään. Vähän karheammista matoista tykkää ja menee selälleen pyörimään :)

   Poista
 3. Talja näyttää tuossa kyllä tosi hyvältä :)

  VastaaPoista
 4. Vastavierailulla :) Tuo talja on kyllä ihana ja sopii hyvin tuohon pöydän alle. Olen itsekin haaveillut tuollaisesta taljasta :) Kiva blogi sulla, jäin lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippujuttu kun tulit, tervetuloa :) Ihana on myös sinulla :) Taljat on vaan niin ihania.

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Tuo talja on kyllä kaunis ja kuten kotikin:) Hyvä se on välillä mööbleerata, vaikka sitten vain niitä mattoja! Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Piristää kummasti, vaikka vain mattoja siirtelisi :)

   Poista