Gourmee Teatterin Murhaava illallinen

Lauantaina pääsin Suvilahteen nauttimaan murhaavan illallisen.  Illallisen teemana  on julkaista maailmaankuulun taiteilijan Hermes Mansun työ. Ennen taideteoksen julkaisua joudumme kuitenkin keskellä murhamysteeriä. 

Näin alkaa Gurmee Teatterin kolmen ruokalajin Murhaava Illallinen. Illan aikana pääsemme seuraamaan murhamysteerin tutkintaa.  Kaikki ei ehkä ole sitä, miltä näyttää...

Tapahtumien näyttämönä on huikean visuaalisesti lavastettu ravintolasali. Tunnelma on mystisen hämärä, niin kuin murhamysteerissä kuuluu ollakin.

Illan menuun on laatinut ravintola Askin keittiömestari Filip Langhoff sesongin raaka-aineista.

Alkuruokana  marinoitua kuhaa ja sipulia, pääruokana paistettua maa-artisokkaa, hirvenlihaa ja sieniä Loppuratkaisua jännitimme  karamellisoidun talviomenan ja ruskistettu voin sekä kahvin kera.


 

Jos elämysilta gourmetruokaa ja teatteria yhdistettynä kiinnostaa, niin lisätietoja Gurmee Teatterin Murhaavasta illallisesta saat täältä, klik. 

Illan tarjosi Gurmee Teatteri

 

7 kommenttia

 1. Kylläpä oli jännä illallinen:) Kiitokset vaan seurasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aika mystinen tunnelma :) Ja loppuun huippupalaveri :)

   Poista
 2. Kuulostaa kyllä upealta kokemukselta.
  Kivaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hauska ja aivan uudenlainen kokemus. Ihanaa, lumista viikkoa Outi <3

   Poista
 3. Jännittävä illalinen tosiaan :) kävin juuri omia kuviakin läpi. Vielä kun ehtisi kirjoittamaan postauksenkin. Harmi, että oltiin eri päivinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli valitettavasti täydellinen epäonnistuminen kuvien suhteen, olin varmaan niin jännittynyt :) Olisi ollut kiva nähdä <3.

   Poista
 4. On teillä ollut huikea illallinen <3
  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista