Päivä Tampereella

  Miltä näyttää Tampere ensikertalaisen silmin. Tai tässä tapauksessa melkein ensikertalaisen. Aiempi kokemukseni kaupungista on  tosin vain lentokentältä ja keskustan ravintoloista yhdeltä nuoruuden bileviikonlopulta .
Nyt sain tilaisuuden osallistua bloggaajille järjestettyyn päivään Tampereella. Ohjelmassa oli sisustusta, kulttuuria ja herkullista ruokaa.

Kaupunki näytti  parhaat puolensa, päivä oli kevään ensimmäinen todella aurinkoinen päivä. Ja seura oli tietysti hulvattoman hauskaa.

Tervetuloa kierrokselle.

Päivämme alkoi runsaalla aamiasbrunssilla Tampereen Bakery Cafessa. Viereisen kaampaamo Hair Garagen puolelta  saimme tietoa hiustenja hiuspohjan hyvinvoinnista sekä uusista trendeistä. 
Tyylikkäästi sisustetun kahvilan alakerrasta löytyy myös kokoustilat. Jos etsit tilaa yksityistilaisuuden järjestämiselle, niin Bakery Cafe on erittäin hyvä vaihtoehto.


Vatsa täynnä herkullisesta aamiaisesta on kiva shoppaila ihania sisustustuotteita. Tähän sopii mainiosti sisustusliike Kantriina.
Kantriina on valittu vuoden 2016 sisustusliikkeeksi. Valikomissa on sekä romanttisen tyylin ystäville sekä myös modernimpaa sisustusta.


Matka jatkui upeissa maisemissa Museokeskus Vapriikkiin, jossa on tällä hetkellä näyttely Kielletty kaupunki - elämää Kiinan keisarien hovissa. Upeita huonekaluja, vaatteita (sitä kuuluisaa keisarinkeltaista), silkkimaalauksia, koruja sekä koriste-esineitä. Näyttely on avoinna 1.10.17 saakka.
Näyttelystä sai huiman paljon enemmän irti opastetulla kierroksella.


Vapriikin näyttelyn ja museokaupan vierailun jälkeen ruokailimme Tammerkosken rannalla, vanhan pellavakutomon tiloissa Ravintola Tampellassa. 
Ruoka oli herkullista ja sisustuksessa riitti ihailtavaa tässä uniikissa miljöössä.
Kiitos Dioriina, kun järjestit meille aikuisbloggaajille ylellisen päivä. Ja kiitos Tampere. Yllätit positiivisesti, taidan palata joku päivä uudelleen...11 kommenttia

 1. Täydellinen päivä teillä on ollut ja ihanan monipuolisesti olette nähneet kaikkea.
  Aurinkoista viikkoa Sari ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihanan monipuolinen ja yllätyin kyllä iloisesti Tampereen tarjonnasta. Kivaa loppuviikkoa<3

   Poista
 2. Oli kiva päivä, paljon ehdittiin nähdä.

  VastaaPoista
 3. Juuri omaan blogiini kommentointin, että todellakin tuut Tampereelle uudestaan, vaikka sit vol 2:een :D

  VastaaPoista
 4. Teillä oli huikea ohjelma, Marina tehnyt kovasti töitä <3 Ihanasti aurinko täydensi päivän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huiman työn oli tehnyt <3. Ja kun vielä tosiaan sattui aurinko paistamaan pitkän harmaan jakson jälkeen :)

   Poista
 5. Ihanan kuuloinen päivä ollut teillä :) Tampere on IN! Tuonne Vapriikkiin haluan taas pitkästä aikaa mennä, sillä se on kaikin puolin kiva paikka, myös lasten kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, minulle jäänyt hieman pimentoon mutta nyt tiedän :) Täytyy järjestää menoa Tampereen suuntaan enemmän, vaikka lasten kanssa. Ihanaa loppuviikkoa <3

   Poista