Helein Strong Collagen

 Kaupallinen yhteistyö Helein ja 40+ blogitKerroin aiemmin täällä,, että pääsin testaamaan Helein Strong Collagenia. Nyt on tullut pienen raportin aika.
Vietin lähes koko kesälomani mökillä. Ihoni sai olla täysin luonnontilassa ilman meikkiä ja pahempia ilmansaasteita. Toisaalta rasitteeksi muodostui jokapäiväinen saunominen ja auringossa oleilu. Toki suojasin  ihoni heti aamusta, kun kahvikuppini kanssa menin lauiturille nauttimaan kesäaamujen ihanuudesta.
Ihoni on ollut hyvässä kunnossa koko kesän. Merkittävintä on, että ihoni on ollut selkeästi kosteampi eikä edes jokapäiväinen saunominen ole sitä kuivattanut.

Kerroin myös aiemmin siitä, miten ruokailu ja erityisesti viljat ovat vaikuttaneet ihoni kuntoon. Kesällä ja varsinkin lomalla tulee syötyä  hieman eri tavalla kun arjessa. Kesäkeittiössä valmistimme hampurilaisia ja joskus jälkkäriksi lettuja. Yleensä nämä ruokavaliorepsahdukset ovat näkyneet nopeasti iholla kuivina ja kutisevina läikkinä. Nyt huomasin, että näitä kuivia läikkiä ei tullutkaan.

Sisäisesti nautittavien ravintolisien kanssa kannattaa olla kärsivällinen. Tuloksia ei välttämättä näy muutamassa viikossa. Näillä tuloksilla olen kuitenkin vakuuttunut kollageenin hyödyistä. En siis luovu tuotteesta koejakson jälkeen, vaan aioin jatkaa sitä myös tulevaisuudessa.
Kollageenin lisäksi kauneutta ja hyvinvointia voi hoitaa metsässä. Metsästä löytyy  luonnon omia tärkeitä vitamiineja ja tämän lisäksi metsässä samoilulla on todettu olevan monia terveysvaikutuksia, kuten stressin väheneminen. Joten nautitaan syksyn kuulaista päivistä ja luonnosta.

Lisää Helein Strong Collagenista ja muista kauneusravintolisistä voit lukea täältä.


10 kommenttia

 1. Helein tuote on minulle aivan uusi kollageenivalmiste joka kyllä kiinnostaisi. Olen tähän asti käyttänyt Purelogicolin valmisteita jotka ovat kyllä aika tyyriitä. Ihon kunto vaikuttaa kyllä hyvältä ja kestää paremmin "hoitovirheitä" sen olen myös huomannut. Kaunista syksyä. ps. Blogissani alkoi tänään kiva arvonta jossa hyvät palkinnot, joten en voi olla vinkkaamatta siitä samalla. Tervetuloa! Terkuin Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus laatuun kannattaa panostaa ihonsa vuoksi :) Kiitti vinkistä, pitää käydä vierailulla :) Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Mä voitin blogiarvonnassa noit...en oikein tiedä olisiko vaikutusta..ehkä mä oon toivoton tapaus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No et varmaan ole toivoton tapaus :) Kaikelle sisäisesti nautittavalle kannattaa antaa aikaa ja tarkastella pidemmällä aikavälillä. Joten älä anna perkiksi vielä :) Kivaa viikonloppua <3

   Poista
 3. Omakin iho ollut kesällä huomattavasti paremmassa kunnossa ja aion jatkaa syömistä. Kun sisäilma tässä talvella kuivenee, niin erityisen tärkeää. Oma ihoni on rutikuiva ja poskista juuri kosteusmitattiin 14%. Tosin minua nuoremmillakin saattoi olla vain 5%, joten uskon, että Heleinillä saan ihon kosteutuksen nousuun.

  Aurinkoa viikonlopulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaa mielenkiintoiselta tuo kosteusmittaus. Pitänee joskus tehdä moinen. Itsekin jaktan ehdottomasti ja onkin mielenkiintoista nähdä, missä kunnossa iho pysyy kun talven pakkaset saapuvat. Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 4. Mulla sama, kesällä iho voi selkästi paremmin. :)

  Ihanat kuvat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt toivotaan, että iho pysyy hyvänä myös talvella :) Kiitti ja ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 5. Olen havainnut samoja asioita kanssasi. Iho voi paremmin ja on selkesäti kosteutetumpi, mä niin tykkään <3
  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista