Keramiikkaa Habitaressa

Ihastuin Habitaressa Sume by Piret Kändlerin keramiikkaan ja astioihin.

Sirkus-aiheinen astiasto on saanut idean siitä, kun Piretin takapihalle saapui joka vuosi oikea sirkus eläimineen kaikkineen.  Voin vain kuvitella, miten mielenkiintoista on ollut seurailla sirkusväen touhuja omalla takapihalla.









Jos tekin ihastuitte, lisää voitte katsoa täältä klik.
Habitaressa löydätte Sume by Piret Kändlerin osaston Decor-alueelta. Ostospaikkoja ainakin Tallinnassa Nu Nordic.

Toinen ihastus löytyi Habitaren nuorten tulokkaiden alueelta Talentshopista. Saija Halko on suunnitellut kaunista ja yksinkertaisen herkkää keramiikkaa. Mielenkiintoiselta vaikutti myös Färsaaren tuhkasta kehitelty astiasto.







Joko olette käyneet Habitaressa? Jos ette, niin suosittelen. Itse sain sieltä ainakin paljon ideoita ja  tänä vuonna kukkarokin keveni huomattavasti, kun shoppailin kaikkea kivaa.



6 kommenttia

  1. Ihania ovat!Habitare jää nyt väliin mutta I love me messuille yritän päästä.Kivaa viikonloppua💚💛

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No harmi, mutta I Love me messuillakin on kaikkea ihanaa, mutta minulla taitaa ne jäädä väliin. Ihanaa viikonloppua <3

      Poista
  2. Vaikka itseltä jäi Habitare väliin, on hyvin päässyt tunnelmaan kun jokaisesta blogista löytyy hieman eri juttuja ja kauniita yksityiskohtia, jotka olisivat saattaneet messuhuumassa jäädä kokonaan huomaamatta. Kiitos postauksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ja kiva jos näistä kuvista on iloa ja inspiraatiota <3

      Poista
  3. Siis aivan mielettömän ihania juttuja, varsinkin juuri nuo ensimmäisten kuvien astiat <3 Harmi kun koko viikonloppu menee iltavuoroissa, joten Habitare jää minulta väliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli niin ihania ja vähän harmittaa kun ei voi vaan enää ostaa astioita, kun kaapit pursuaa entisiä :) Töissä koko viikonloppu täälläkin...

      Poista