Tammer-Tukun ShowroomPääsin maanantaina vierailemaan uudistettuun Tammer-Tukun  showroomiin. Tilaa tässä Tampereella sijaitsevassa showroomissa on huikeat 9000 neliötä, joten katsottavaa riitti.
Päivä alkoi Arto Rastas Catering jouluisella lounaalla. Kyllä, luitte oikein. Joulu oli vahvasti esillä Tammer-Tukussa, siellä ollaan aina monta askelta edellä kuluttajia.


Kahvilla saimme maistella herukanlehtii-omenaglögia ja Suomi 100 -teeman pipareita. Tämä teema näkyykin vahvasti Tammer-Tukussa.  Esimerkiksi Katri Helena Suomi Finland Collectionissa, joista suosituimmat ovat kuulemma kumisaappaat.

Saunaa on helppo sisustaa näillä ihanilla Rennon tuotteilla. Värivalikoimaa löylyastioissa ja muissa oheistuotteisssa riittää. Itselläni olisi  vaikeus valita kaikista ihanista sävyistä.
Saimme  vinkin myös hyviin löylyihin. Kiuskivien päälle kannattaa laittaa Rennon vulkaanisia laavakiviä. Vesi pysyy kivien huokoisessa rakenteessa ja antaa näin kosteutta tasaisesti.

Seuraavana vuorossa Maku Kitchen Life. Jos haluatte keittiöönne katseen kestävää käyttötavaraa, niin tässä on hyvä vaihtoehto.

Seuraavana vuorossa sisustusta. Ja tulevaa joulua. Perinteiseti sekä hieman modernimmin.

Joulu voi tuntua vielä kaukaiselta, mutta se tulee yllättävän nopeasti. Meille esiteltiin Tammer-Tukussa jo myös seuraavaa kesää. Ja sepä vasta kaukaiselta tuntuukin.

Toivottavasti saitte inspiraatiota kuvista. Samoissa tiloissa sijaitsee myös Tammer Outlet. Myymälän tuotevalikoima koostuu Tammer-Tukun päätuotemerkeistä, esimerkiksi Mustang, Rento, Maku Kitchen Life, 4living ja Mineas. Käykää kurkkaamassa, jos Tampereella liikutte. Tai Helsingissä Vantaan Flamingossa.Kiitos Tammer-Tukku, ihanat  Suomen 40+ blogikollegat 
ja kaikki te muut, jotka teitte päivästä ikimuistoisen. Tähän mennessä olen bongannut pari juttua päivästä, käykää kurkkaamassa Minäkö Keski-ikäinen -blogin Tiian
ja Optimismia ja energiaa -blogin Katjan
kauniit kuvat ja jutut.

 

8 kommenttia

 1. Päässä alkoi heti soimaan, Lunta tulvillaan on raikas talvisää :)
  Ihania juttuja taas kerran. Mahtava tuo kuva, jossa juot kaffeet Katri Helenan kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli niin hauskaa siellä ja tuosta kuvasta varmasti hieman välittyy sitä hulvattomuutta :) Ihanaa viikonloppua Outi <3

   Poista
 2. Ihania juttuja ja samalla käytännöllisenkin näköisiä tuotteita. Eipä ollut montaa, joita en huolisi omaan kotiin! Oli kiva katsoa kuvia ja saada inspistä. Kiitos<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Käytännöllisyys ja kauneus on huippuyhdistelmä varinkin noissa keittiövälineissä. Kivaa viikonloppua.

   Poista
 3. Tulipa jouluinen olo näistä kuvista, vielä ei ehkä osaa asennoitua :)

  Ihanaa reissua upeus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru <3. Se joulu tulee aina vähän yllättäin, joten ala vaan asennoitumaan :) Ei vaan, en minäkään vielä koska mulla on se kesäloma :)

   Poista
 4. Mahtavia kuvia olet napsinut ja etenkin tuo missä olet sinä <3 Kiitos A-luokan seurasta, näillä nauruilla jaksaa pitkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan parasta seuraa, reissuja jotka jäävät mieleen <3. Ja kiitti muuten kuvausvinkeistä <3

   Poista