Odotusta ja hetkessä elämistä

Pääsin eilen kuuntelemaan terapeutti ja hyvinvointikouluttaja Mippi Vuorikosken ajatuksia arjen palautumisesta. Siitä, miten tärkeää olisi jokaisena päivänä palautua arjesta. Vaikka emme tietoisesti olisikaan  stressaantuneita. Ja elää hetkessä, eikä tulevaa ja parempaa odottaen.

Ajatus, että elämme jotain odottaen, on kieltämättä tuttua minullekin. Odotan lomaa tai jotain muuta tärkeää tapahtumaa.Tällä hetkellä odotuslistan ykkösenä taitaa olla juuri se loma ja matka Espanjaan, Casa Mimiin. 

Mutta palan Espanjaa ja sen tunnelmaahan voi hyvin tuoda myös tänne syksyiseen Suomeen.
Lasitetulla ja lämmitetyllä terassilla tarkenee vielä hyvin ja tapas-tyylinen iltapala on todella helppo toteuttaa ilman suurempia kokkailuja työpäivän jälkeenkin.


 Tämä voisi siis olla yksi esimerkki siitä, miten elää hetkessä. Kattaa pöytä kauniisti ilman syytä juhlaan. Tuoda odotetun tapahtuman tunnelmaa tähän hetkeen
Istua terassilla, sytyttää kynttilät ja nauttia syysilloista.

 

 
 
 
 

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina ❤. Nautitaan viikonlopusta, vaikka vähän sataakin :)

   Poista
 2. Toi on tosiaan ihan totta, aina sitä vaan odottaa jotain. Välillä se odottaminen kuitenkin saa jaksamaan myös. Odottamisessa on siis hyvät ja huonot puolet :)
  Herkulliselta näyttää teidän Suomeen tuotu pala Espanjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kieltämättä ihana, kun on jotain jota odottaa. Minulla ainakin aika tyhjä olo, jos yhtään lentoa ei ole varauksessa :)Kivaa sunnuntaita <3

   Poista
 3. Mäkin odotan, että mies ja työpaikka löytyisi mutta totta puhuen yritän kyllä ihan elää hetkessä, aika hyvin siinä välillä onnistuen.

  Ihanan näköinen kattaus. Kiitos loistoideasta, toteutukseen tänään <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidat onnistua aika hyvin ja joskus ne tupsahtaa odottamatta <3 Kiitos ja kiva jos sait idean tästä. Ihanaa viikonloppua ja nautitaan hetkestä <3

   Poista
 4. Ihanat kuvat ja tunnelma!

  Opettelen elämään hetkessä mutta on se myös kivaa, kun jotain mukavaa edessäpäin. Itse odotan meidän pidempää Espanjan lomaa marraskuussa. Allekirjoitan sinun tunnelmat Espanjasta täysin!

  Suloista syyskuun jatkoa :)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Ihana, että teilläkin tiedossa Espanjan lämpöä. Totta, että on kiva olla jotain mitä odottaa kunhan vaan muistaa sen nykyhetkenkin. Joinain harmaina päivinä se vaan unohtuu :)

   Poista