Lasiterassilla

Keväinen lasiterassin kuntokartoitus sai aikaan paljon työtä. Terassilla ollut sohva oli surkeassa kunnossa. Tai oikeastaan sohvan pehmusteet, joista irtosi pölyä.  Sohva sai lähteä, samoin myyntiin on laitettu terassilla oleva pöytä eli sisustus menee täysin uusiksi. En halua terasille enää mitään pölyävää  materiaalia ja pehmusteiden on oltava pieniä ja helposti liikuteltavia.  Terassilla on nyt väliaikaisesti muovituolit, jotka siirtyvät pois lasiterassilta, kun löydän uudet kalusteet.
Kevätmessuilta ostettu magnolia odottelee istuttamista pihalle vielä hetken terassilla.
Ja kun aurinko vihdoin hieman lämmittää, on aika korkata kevään ensimmäinen rose-lasillinen. Tämän rose tuli muistona viinitilamatkailusta Ranskassa, josta juttua täällä.

Ihanaa viikonloppua <3


4 kommenttia

 1. Oikea kesähuone tuollainen lasiterassi. Voi, sinä ostit tuon magnolian. Äitini kovasti niitä ihasteli myös <3. Minä en uskalla ostaa , kun varmasti senkin onnistuisin tappamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, uskalsin nyt ostaa magnolian ja todella toivon, että se kukoistaa tulevaisuudessa meidän pihalla. Lasiterassin viereen ajattelin istuttaa :) Hauskaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Aivan ihana kesähuone! Tosi kaunis – ja olisipa kiva nähdä kuvia magnoliasta tulevaisuudessa.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Toivotaan todella, että magnoliaa nähdään jatkossakin pihalla kukoistamassa :) Ihanaa viikonloppua <3

   Poista