Minut itseni kanssa

Pääsin eilen katsastamaan Prisman "minut itseni kanssa" -lanseeraustapahtuman Löylyyn. Tilaisuudessa esiteltiin Paola Suhosen Prismalle suunnittelema mallisto sekä kuultiin tarinoita itsensä hyväksymisestä. Kampanjan hahmoina ovat mm. Antti tuisku sekä Ninja Sarasalo, joka nähtiin myös lavalla.
Paola Suhonen on suunnitellut Prismalle neljä erilaista mekkoa, jotka oli stailattu näytökseen eri tyyleillä. Malleina nähtiin eri ikäisiä, kokoisia ja näköisiä upeita naisia.Upea kampanja, joka tietysti laittaa pohtimaan omaa suhtautumista itseensä ja vartaloonsa. Unelmavartalo on enää vain kaukainen haave, vuodet alkavat näkyä naamassa ja hormoninäppylät kiusaavat edelleen joskus. Mutta säännöllisen epäsäännöllinen liikunta sekä suhteellisen maltillinen ruokavalio ovat tuoneen tasapainoisen olon. Ja voin sanoa olevan minut itseni kanssa, muutamia huonoja päivä lukuunottamatta. Mutta se taitaa kuulua naisen elämään.


Jos jostain syystä ei ole sinut itsensä kanssa, niin ainahan voi aloittaa siitä, että on sinut muiden ulkonäön ja erilaisuuden kanssa kanssa, eikö?
14 kommenttia

 1. Hieno postaus Sari❤Kuvat malleista upeita,👏 samoin kuin pohdintasi, ja omakuvasi

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus, ja erittäin hieno ja oivaltava tuo loppurepliikki :)

  VastaaPoista
 3. Upea postaus ja ihanat ajatukset!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Ihanaa viikonloppua, toivotaan hieman aurinkoa :)

   Poista
 4. Kiva juttu!Mallit olivat myös hyvin valittu:monen ikäisiä!Hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva nähdä vaatteita niin erilaisten mallien päällä, tykkäsin kovasti <3

   Poista
 5. Tämä oli mainio avaus taas näille vaatteiden esittelemisille, ettei vaatteiden esittelemiseen tarvita yhtä ainoaa oikeaa mallia, joka menee kokonsa ja ikänsä puolesta vain siitä yhdestä raosta. Järkevää, jos kohderyhmä on kaikille, niin se on uskottavampaa esitellä erilaisten ja kokoisten päälläkin:) Niin ja myös ikä oli huomioitu. Jäin vielä niitä pieniä naisia odottamaan, niitä jotka ovat sen 165 cm, joita yllättävän paljon suomalaisista löytyy!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva nähdä vaatteet erilaisten ja erikokosten naisten päällä. Ja ei muuten ole tullut mieleen, että teitä pienikokoisia ei ole juuri näytöksissä nähty. Pitää varmaan vinkata sinut jonnekin näytökseen lavalle :)

   Poista
 6. Olipa kiva ja erilainen muotinäytös! Samoja vaatteita erilaisten naisten päällä. Tällaisia juttuja tarvitaan!
  Hyvä Prisma! Ja hyvä Sari, kiva postaus ja hienot kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula <3. Kiva muotinäytös oli ja tärkeä ajatus siinä myös <3

   Poista
 7. Minä haluan tuon turkoosin mekon ja myös tuon off shoulder mekonkin :) Ihania naisia lavalla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin ottaa nuo kaikki mekot, ihania ovat <3. Kivaa sunnuntaita Outi <3

   Poista