Alicante

Huh, mikä helteinen heinäkuu Suomessa olikaan. Loma meni mökkeillessä eikä tietokoneen kantta raskinut availla ollenkaan. Mutta josko nyt palautuisi pikkuhiljaa arkirytmiin.

Vaikka ulkomaille ei juuri nyt ole kovasti kaipaillut, niin pimeä ja kylmä syksy koittaa vielä. Sen vuoksi yhdet lentoliput Alicanteen oli  tilattava ja varmistettava myös syksyn väriterapia. 
Alicante tosin ei ole se lopullinen määränpää, vaan asuntomme Torreviejassa. Mutta tässä kuitenkin hieman tunnelmakuvia Alicantesta, jonne teimme shoppailureissun edellisen Espanjan matkan aikana.
Alicantesta löytyy tyttöjen unelmakohde Sephora ja koska meiltä Torreviejasta bussimatka maksaa tänne vain muutamia euroja, niin Alicantessa voi hyvin käydä shoppailemassa, syömässä ja nauttimassa tunnelmasta.
Vaikka Alicante ei olekaan meidän määränpää, niin hyvin voisin kuvitella lomailevani myös täällä. Yhdistettynä rantalomailu sekä kaupunkilomailu shoppailuineen.

8 kommenttia

 1. Niin kaunista. Ihanaa kun sinulla on jo matka mitä odottaa.
  Kivaa elokuun ensimmäistä päivää sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Outi. Kyllä on jotenkin kiva ajatus, että syksyn pimeimpään aikaan pääsee hetkeksi lämpöön ja valoon <3. Ihanaa elokuuta <3

   Poista
 2. Näyttää aika kivalta paikalta jatkaa vielä kesää myöhemmin syksyllä.
  Hyvää alkanutta elokuuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alicante on kyllä ihan mukava kaupunkin ja siellä on kiva käydä hengailemassa :) Ihanaa elokuuta <3

   Poista
 3. Kiitos kuvamatkailusta!
  Suunnitelmissa on mennä tutustumaan Alicanteen syksyn reissulla ja kauniilta kaupungilta sekin näyttää.
  Tuuletin hurraa tuossa vieressä ja täällä jo odotellaan kovasti helteiden päättymistä ;o)
  Ihanaa elokuuta!

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä <3. Alicante on kyllä kiva kaupunki ja niin lähdellä meitä. Autolla tosi helppo mennä. Pääsee ihan suoraan vanhaankaupunkiin ja sen alla olevaan parkkihalliin. Santa Barbaran linnaan kannattaa kivuta ihan niiden maisemien vuoksi :)

  VastaaPoista
 5. Hei, löysin blogisi vasta hiljattain ja ihania kuvia ja juttuja. Itsekin haaveilen joskus muuttavani ainakin osa-aikaisesti Espanjaan. Mukava kuulla kokemuksista siellä.
  SoileKoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit <3. Juttuja Espanjasta kyllä riittää tulevaisuudessakin :) Unelmilla on tapana totetua kun ne sanoo ääneen, joten kannattaa jatkaa haaveilua ja suunnittelua :)

   Poista