Kesän mökkisisustuskuvat


Edellisessä postauksessa olikin jo se ainoa sisustus- ja remonttijuttu kesältä mökillä eli uusi sisäänkäynti sekä eteinen. Mitään muuta sisustusrintamalla ei tainnut tapahtua. Muutamia sisustuskuvia kuitenkin löytyy kamerasta, joten laitetaan jakoon, josko näistä olisi  mökkisisustusta suunnittelevalle inspiraatiota.
Alla oleva on ainoa saunan terassila. Muuten kuvista löytyy alhaalla sijaitseva kesäkeittiö, itse mökki sekä vierasmajan sisustusta.


Vierasmaja oli vanhemman tyttäremme valtakuntaa tänä kesänä. Sinne saimme vanhan, mökillä jo olleen lampun seinään lukuvaloksi.Lamppuja voisi olla toinenkin, mutta etsinnöistä huolimatta en ole löytänyt samanlaista. Josku joku ihanista lukijoistani sattuu tietämään, mistä löystäisin samanlaisen lampun, niin saa mielellään vinkata. Siellä sisustus on toteutettu periaatteessa vanhoilla, jo löytyneillä kalusteilla. Yöpöydäksi ostin Ikeasta rottinkipöydän.
Tässäpä nämä, sekalainen kokoelma lämpimän ja rennon mökkilomailun sisustuskuvia.

Kivaa loppuviikkoa <3


6 kommenttia

 1. Voi miten viihtyisännäköistä ja valoisan vaaleaa. Tänä kesänä on ollut mainiot kelit sisustaa myös ulkona. Kiitos kun jaoit sisutuskuvat täällä, kävin ihastelemassa. ~Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ole hyvä <3. Kyllä ulkona on ollut niin ihana oleskella. Tosin sisustaminen jäi vähemmälle, liekö kuumat ilmat tekivät hieman laiskemmaksi siihen hommaan :)

   Poista
 2. Teidän mökillä on ihana tunnelma <3
  Kivaa viikkoa sinulle Sari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3. Ihanaa loppuviikkoa, vielä voidaan nauttia lämmöstä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Sari, ihana kuulla että lepää. Ihanaa loppuviikkoa, nautitaan auringosta <3

   Poista