Kirjoja takkatulen ääressä selailtavaksi

Olen kesän aikana ostanut kirjoja, jotka sopivat täydellisesti viikonloppuun. Takkatulen ja viinilasin seuraksi selailtavaksi. Runokirjoja, valokuvauskirjan, oppaan sosiaaliseen elämään sekä Iltasatuja kapinallisille tytöille. Sen kirjan ostin ehkä enemmän tytöilleni luettavaksi, mutta sopii myös hyvin minulle. Kirja kertoo sadasta naisesta tai tytöstä, jotka ovat muuttaneet maailmaa tai oman elämänsä.

How to appear normal at social events -kirjan ostin rakkaudella miehelleni. Tätä kirjaa on tosin lukenut enimmäkseen teinityttöni eikä ohjeita todellakaan kannata ottaa kovin vakavasti.

Kirjoja olen ostanut usein matkoilta ja suurin osa näistä kirjoistani on  Berliinin Urban Outfitters -liikkeestä. Joten jos matkoillane liike tulee vastaan, kannattaa ehdottomasti katsastaa kirjatarjonta. Käyn myös silloin tällöin Kiasman museokaupassa. Sielläkin on usein kivoja kirjoja.
Urban Art Berlin kirjan ostin Berliinin DDR-museosta.

Lopuksi muutama viisas sana Frida Kahlolta:

"Life is either a daring adventure or nothing"

"Doctor, if you let me take this tequila, I promise you not drink at my funeral"

Ihanaa viikonloppua, otetaan alkusyksyn tunnelmasta kaikki irti <3

4 kommenttia

 1. Ihanaa syyskuun viimeistä viikonloppua sinullekin Sari <3

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoisia kirjoja olet löytänyt! Minua alkoi noista heti kiinnostamaan Frida Kahlo ja tuo Berliinin katutaide. Ihana Nelson siellä yhdessä kuvassa käpertyneenä kun mamma lukee.
  Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me Nelsonin kanssa osataan nauttia :). Olen nyt täysin hurahtanut katutaiteeseen ja sitä on ihana bongailla.

   Poista