Syksyn sävyt asuissa ja luonnossa

Te, jotka seuraatte Casa Mimiä  myös instagramissa, olette ehkä huomanneet, että olen käyttänyt viime aikoina  paljon mekkoja. Se johtuu ehkä siitä, että kaikki ihanat kukkamekot ovat juuri nyt in ja niitä on paljon tarjolla.  Samoin upea lämmin syksy on mahdollistanut mekkojen käytön.

Tänäänkin kuljettiin koko päivä mekossa.Kävimme tänään brunssilla Frans & Améliessa. Tyttöjen mielestä viikonlopuissa on ehdottomasti parasta brunssit. Ja se onkin kiva tapa viettää harvinaisia yhteisiä hetkiä perheen kanssa.Viime viikolla taisi muuten olla muutama kylmäkin päivä. Silloin kaivettiin myös lämpimimmät neuleet esiin. Eiköhän niitäkin taas piakkoin tarvita. Neule taitaa muuten olla noin kymmenen vuotta vanha, mutta toimii edelleen.

Edellisten kuvien mekko on lempimerkkini Neo Noirin.Meidän tytöillä alkoi nyt syysloma ja pieni piristävä miniloma odottaa... Kivaa ja kaunista alkavaa viikkoa <3

2 kommenttia

  1. Ihanalta näytät kuvissa. Sinulle sopii mekot tosi hyvin. Tänään tein juuri syysvaatetilausta itselleni, sain jopa paitiksen (en edes muista koska olen viimeksi paitista käyttänyt) ja paremmat housut ostettua. Nyt vaan toivon, että paketti ehtii vielä tällä viikolla perille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Outi <3. Mekot on taas vaihteeksi kivoja, ettei aina farkuissa. Ja paitikset on muuten kivoja, kuvia kehiin sitten :)

      Poista