Thokan kuulumisia


Kun katsoo ulos ikkunasta, niin voi todeta että syksyn kaunein loisto on ohi ja pimein aika vuodesta alkanut. Mutta onneksi saimme nauttia täydellisestä ruskasta ja aurinkoisita päivistä. Ja saimme myös ystävän kanssa järjestettyä tallitreffit ja kuvauspäivän.

Islanninhevosvanhuksen Thokan vointi on ollut onneksi hyvä, parantumatonta cushingin tautia lukuunottamatta. Mutta onneksi tauti pysyy kurissa lääkityksellä. Vanhuus näkyy ehkä parhaiten pienen kesätauon jälkeen. Liikunnan aloittaminen vaatii hieman enemmän työtä ja kärsivällisyyttä. Jalat eivät nouse enää niin hyvin ja esimerkiksi maastossa laukatessa on tullut pelko kompastumisesta. Mutta onneksi pahempaa ei ole vielä tapahtunut.

Ratsastus harrastuksena on kieltämättä hieman haastava olosuhteiden vuoksi. Varsinkin alkusyksystä pimeässä ja ensimmäisten pakkasten saapuessa saa käyttää kaiken tahdonvoimansa lähteä tallille. Mutta toisaalta se antaa aina takuuvarmasti muutaman tunnin täydellistä rentoutumista ja irtiottoa arjen ajatuksista.

Viime vuoden syksykuvat löytyvät täältä, ruska ei ollut aivan niin kaunis kun tänän syksynä.

Pieni pakkanen muuten antaa aina lisävirtaa Thokalle. Sitä itsellekin odotellessa, kaikki keinot ja vitamiinit on ainakin otettu käyttöön.

Ihanaa loppuviikkoa <3

8 kommenttia

 1. Thoka on niin kaunis ja ylväs <3

  VastaaPoista
 2. Kyllä on ihana Thoka! Itsekin olen harrastanut ratsastusta nuoruudessa. Kauniita on myös kuvat!Mukavaa marraskuun alkua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Thoka on kyllä huipputerapeutti ja minun nuoruuden unelma, omistaa hevonen :). Samoin, kivaa marraskuun alkua <3

   Poista