Monta syytä juhlaanRakastan juhlien järjestämistä. Ja niitä ihania muistoja, joita kaikista hetkistä ystävien ja perheen kanssa on  jäänyt. Olinkin innoissani, kun kuulin että Peggy Peggyn pienestä punaisesta keittiöstä on  kirjoittanut uuden kirjan ja nimenomaan Juhlaruokakirjan. Ja vielä enemmän olin innoissani, kun sain kutsun kirjan julkkareihin. Jihuu, taas ihanat juhlat.Eli juhlavaatteet päälle ja juhlimaan. Ilma oli viime viikon perjantaina vielä lempeän lämmin ja ulkonakin tarkeni hyvin.
Juhlijat saivat lisäloistetta glitterimeikistä ja tarjolla oli juhlajuoman lisäksi tapas-tyylinen herkullinen pöytä. Joka muuten valmistui Peggyn mukaan nopea ja tämä onkin näyttävä ja helppo tarjoiluidea juhlissa.


 Peggy ja hänen uunituore Juhlaruokakirja


Kirjassa on yli 100 helposti toteutettavaa reseptiä. Juhlien järjestäminen ei todellakaan tarvitse olla kovin työlästä. Kirjasta löytyy myös uusia ideoita juhlan teemaksi. Ihanalta kuullostaisi esimerkiksi järjestää kello viiden teehetki ystävien kanssa.
Halloweenia meillä jo odotetaankin innokkaasti ja mietitään pukeutumista, siihen olisi kiva tänä vuonna panostaa hieman enemmän kirjan ohjeilla.

Yllätyksenä juhlijoille upea drag-artisti Linnea Von Kattendam vetäisi shown, joka sai hymyn korviin ja mukaan tanssimaan.Juhlahumussa olivat tietysti mukana blogikollegat  Nelkytplusblogeista ja itse kirjan kirjoittaja, ihana  Peggy, käykää kurkkaamassa myös hänen blogistaan juttua kirjasta ja juhlatunnelmista täältä. 
Ja kiitos vielä ihanasta kirjasta ja upeista juhlista. Kirjan ohjeilla järjestetään varmasti vielä monta unohtumatonta hetkeä <3

Blogin uusi osoite on www.casamimi.fi


2 kommenttia

 1. Näytätte kaikki mielettömältä ja ihana mekko. <3 Harmi etten tänne päässyt, mutta kirja plumpsahti yllärinä postilaatikkoon. Ihana Peggy, ihana sä ja ihanat 40plus naiset.

  Viikon päästä risteillään, jee. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitti <3. Harmi, kun et päässyt,oli niin kivat juhlat. Ja arvaa, odotanko risteilyä, siitä tulee niin kiva. Eli kohta nähdään <3

   Poista