Vestige Verdant ihonhoitosarja

Tuotteet saatu testiin

Aiemmin loppukesästä pääsin osallistumaan naisten hemmotteluiltaan, josta löytyivät kaikki ihanat elementit täydelliseen hemmotteluun.  Alkuun hikoilimme footbicissa Töölön Pilatesstudion  Pia Kurkelan vetämänä. Vaikka mitään suurempia liikeitä ei suoritettu, vain pienet pallot jalkapohjien alla, niin siinä todellakin tuli hieman hiki. Jalkapohjan lihaksia tulee harvemmin ajateltua ja treenattua ja toisaalta jalkapohjien lihakset vaikuttavat niin moneen asiaan kehossamme.  Footbicia eli jalkapilatesta on helppo toteuttaa myös kotona vaikka aamutoimien lomassa mutta suosittelen käymään ainakin yhdellä ohjatulla tunnilla.
Tämän jälkeen maistelimme erilaisia roseeviinejä, laitoimme itsemme viehättäviksi Vestige Verdant turvenaamiolla, saunoimme ja syöimme pientä iltapalaa.

Sain kotiin testattavaksi Vestige Verdantin kosmetiikkasarjan. Aiemmin itselleni oli tuttu ainostaan sarjan turvenaamio.

Vestige Verdant on virolaisen Roone Roostin perustama luonnonkosmetiikkasarja. Sarjan huipputuote taitaa olla kuvassa näkyvä 100 % luomuturvenaamio, jonka luvataan mm elvyttävän verenkiertoa, normalisoivan ihon pH- ja hormoonitasapainoa ja poistavan myrkkyjä iholta.  Naamiota pidetään vain lyhyen ajan, noin 3-5 minuuttia ja tällä mielestäni saavutetaaan pehmeä, virkistynyt tunne. Naamiota suositellaan käytettäväksi kaksi kertaa viikossa. Tätä olenkin  yrittänyt noudattaa tunnollisesti tuloksien saavuttamiseksi. Aiempien naamioiden käyttö ei ole ollut kovin säännöllistä.

Vestige Verdantin tuoteperheeseen kuuluu  päivävoide, yövoide, naamio, silmäseerumi, kasvoöljy sekä misellaarivesi kasvojen puhdistuksee.
Voiteet ovat riittoisia, pieni määrä voidetta riittää hyvin kasvoille ja silmäseerumi ja kasvoöljy levittyvät kätevästi pullon metallisella pallolla ja varsinkin silmäseerumi oli ihana levittää aamulla vähentämään turvotusta. Tuotteet ovat lähes tuoksuttomia. Itselläni ei ole herkkä iho, mutta uskoisin, että nämä sopivat hyvin myös herkälle iholle.

 
Tämä monesti palkittu ja ihanan ylellinen kosmetiikkasarja on siis 100 % luomua, he käyttävä  tuottajia, jotka noudattavat reilun kaupan ja eettisiä tuotantoperiaatteita eivätkä käytä luonnollisesyti myöskään elämiä testatakseen tuotteita.  Vestige Verdant harjoittaa myös hyväntekeväisyyttä.  Ja kaiken tämän lisäksi tuotteet näyttävät kylpyhuoneessa erittäin tyylikkäiltä.  Kaiken kaikkiaan siis täydellisen ihonhoitosarjan kriteerit täyttyvät näissä tuotteissa. Lisää tästä vastuullisesta yrityksestä ja kosmetiikasta löytyy täältä.

Kiitos vielä D'Oro Press ja PR ihanasta hemmotteluillasta <3

4 kommenttia

 1. Vaikka luulin, että olen jo kaiken nähnyt niin en ole koskaan kuullutkaan tästä sarjasta! No, niin paljon tulee kaikkea uutta markkinoille, ettei ole ihmekään. Ei pysy perässä...
  Sain jalkapohjaani pari vuotta sitten faskiitin ja se parani juuri tuollaisella pallolla. Pidin sitä päivittäin kipeän jalan alla aamuisin, kun tein aamupalaa, ja se parani sillä venytyksellä. Sain ohjeen fysioterapeutilta, ja nyt pallo on kotona keittiön nurkassa lattialla ja venyttelen sillä tuon tuosta. Ihme juttu, mutta toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, nythän oli ihme. Sinä et ollut kuullut :) Ihana <3. Ja pallo on kyllä ihan huippujuttu jalkapohjan lihaksille. Pitäisi vaan muistaa minunkin tehdä.

   Poista
 2. Ihan uusi tuttavuus tämä sarja, mutta kylläpä kuulostaakin hyvältä. Arvaa vaan, haluanko nyt tuota mustaa naamiota omaankin naamariin? :D
  Ihanaa keskiviikkoa sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo naamiot on niin ihanaa hemmottelua. Sarja onkin pieni, arvostan suuresti heidän toimintatapojaan ja sellaista sarjaa käyttää hyvällä omallatunnolla <3

   Poista