Uusia kokemuksia Tukholmassa

Pressimatka/yhteistyössä Tallink SiljaAiemmassa blogitekstissä kerroin nyt syksyllä Silja Linen Tukholman reitillä esitettävistä  upeista tangoesityksistä ja Let's tango -teemasta. Pressimatkaan sisältyi myös kierros ihanaan Tukholmaan ja uusia kokemuksia.
Edellisestä vierailustani Tukholmaan olikin jo vierähtänyt tovi. Niistä löytyy juttua

Ensimmäinen kohteemme Tukholmaan saapuessamme oli Oceanbus. Oceanbus on sightseeing-bussi, joka kulkee maalla ja merellä. Tämä oli nähtävä ja koettava. Ja mikä hauska kokemus se olikaan. Näyttävän näköinen bussi todellakin kulki maalla ja merellä. Bussin ulkonäkö herätti selkeästi myös hilpeyttä Tukholman kaduilla. Nähtävyydet kerrottiin pilke silmäkulmassa, merelle mentiin dramaattisesti Titanicin tunnusbiisin soidessa ja taisi siellä ollut Bondinkin tunnusmusiikkia. Joten kaiken kaikkiaan kierros oli hauska ja piti mielenkiintoa yllä koko ajan. Ocenbus teki ensimmäisen sightseeing-ajelunsa maalla ja merellä jo vuonna 2014 eli ihan uusi juttu tämä ei Tukholmassa ole. 
Lisää tästä hauskasta tavasta nähdä Tukholmaa löytyy täältä.

Ocean Busin hauska ulkonäkö herättää huomiota Tukholman kaduilla
Upeaa Tukholmaa mereltä katsottuna
 Svenskt tennin upea miljöö ja tea room

Jännittävän ja mieleenpainuvan nähtävyysajelun jälkeen oli aika rauhoittua Svenskt Tennin upeassa myymällässä sijaitsevassa tea roomissa herkkujen äärellä. Samalla saimme kuulla tämän perinteikkään, vuonna 1924 perustetun sisustusliikkeen historiasta ja nykytilanteesta. Uutta minulle oli tieto, että Svenskt Tenn tukee myös ruotsalaista tutkimusta ja koulutusta, esimerkiksi neurologian, molekyylibiologian sekä genetiikan aihealueilla. Aika hienoa ja pystyin siis hyvällä omallatunnolla shoppailemaan ihanan tarjottimen kotiin.
Svenskt Tennin näkemys sisustuksesta on ollut ja on edelleen se, että kodin pitäisi olla yhdistelmä vanhaa ja uutta, erilaisia tyylejä, värejä ja printtejä. Liikkeessään he haluavat luoda miljöitä esimerkkikodeista ja huoneista inspiraatioksi. Sisustukset ovatkin upeita ja mielenkiintoisia ja niitä ihastellessa saa ajan kulumaan. Jos kiinnostuit viettämään ihanan teehetken Svenskt Tennin tea roomissa, ajan voi varata täältä.

Kiitos Tallink Silja, Press & PR d'Oro ja kaikki ihanat matkakumppanit upeasta elämyksestä Tukholmassa sekä Silja Linella.


5 kommenttia

 1. Oi mitä kuvia! Ihanan näköinen paikka tuo tearoom <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Outi <3. Tuollaiset teehetket on kyllä niin ylellisiä <3

   Poista
 2. Katselinkin Instan puolelta teidän "bussimatkaa merellä". Tukholma on kaunis kaupunki myös mereltä katsottuna ja hyvin kuvauksellinen myös.

  Minä olen nuorena käynyt aina Svenskt Tennin ikkunan takana ihailemassa tuotteita ennenkuin niitä sai vielä Suomesta. Vähän vanhempana uskaltauduin sisälle saakka liikkeeseen. Nämä värit ja mallit ovat NIIN upeita.

  Kivaa sunnuntaita Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Svenskt Tennin tyyli on aivan upea, olen yrittänyt aina siellä käydessä imeä vaikutteita omaan kotiin, ettei olisi niin tylsä :). Kivaa loppuviikkoa <3

   Poista